Magazin > VIP
4600 ogledov

Video: Pri tem vprašanju je Angelini okamnel nasmeh

angelina jolie, the weeknd Profimedia
Novinarja ni zanimal le njen film.

Že nekaj časa se govori, da so se med zvezdnikoma Angelino Jolie in The Weekndom spletle romantične vezi. Par so paparaci že večkrat ujeli na večerji, julija pa sta skupaj obiskala tudi koncert.

46-letnica se na govorice še ni odzvala, jo je pa na to temo ogovoril novinar kanala E! Justin Sylvester. Angelina in Salma Hayek skupaj promovirata film Eternals in Sylvester je izkoristil priložnost ter lepotico vprašal, ali so njeni otroci bolj navdušeni nad tem, da igra v tem filmu, ali nad njenim prijateljstvom z glasbenikom. 



Igralka je pogledala stran in z okamnelim nasmehom na obrazu povedala: "Veselijo se filma, če to sprašujete. Zelo se veselijo filma.“ 

Ali sta par ali ne, očitno še ne bomo izvedeli, bi nas pa zanimalo tudi, kdo je lepotici vstavil lasne podaljške, s katerimi se je pred nekaj dnevi pojavila na rdeči preprogi. Morda pa je bila zaradi pričeske med intervjujem slabe volje …

angelina jolie | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.