Magazin > VIP
25086 ogledov

Video tega 9-letnika šokiral zvezdnike

Quaden Bayles
"Želim se zabosti v srce.“

Yarraka Bayles je na družbenih omrežjih objavila video svojega jokajočega devetletnega sina, ki ga v šoli ustrahujejo, ker ima ahondroplazijo, ki povzroča pritlikavost. 

Quaden je zaradi medvrstniškega nasilja tako obupan, da si ne želi več živeti. "Želim se zabosti v srce. Želim, da me nekdo ubije,“ ihti v avtomobilu. Obupan pa ni le deček, ampak tudi njegova mama, ki je video delila, ker želi opozoriti na to veliko težavo, ki se kot kuga širi po šolah. "Javnost mora vedeti, kakšne posledice ima ustrahovanje. In vi se sprašujete, zakaj otroci delajo samomor,“ je v videu izjavila Yarraka in dodala: "Želim, da ljudje vedo, kako je to prizadelo našo družino. Ves čas ga moram imeti na očeh, da se ne bi ubil.“
Quadnova mama pravi tudi, da upa, da si bodo šole njen posnetek vzele k srcu in otroke podučile o invalidnosti.


Njen posnetek se je hitro razširil po spletu. Videli so ga tudi nekateri hollywoodski zvezdniki, med drugim je nanj opozoril Hugh Jackman, ki pravi: "Quaden – v meni imaš prijatelja.“ Oglasil se je tudi zvezdnik filma Volk z Wall Streeta, Jon Bernthal, ki dečku sporoča, da je junak, od katerega se je njegova družina veliko naučila. "Ostani močen, svet te gleda, imaš moč. Od mene in mojih fantov. S tabo smo in zahvaljujemo se ti,“ je še dodal. Da ima prijatelje, fantku sporoča tudi igralec Jeffrey Dean Morgan, ki bi ga celo rad spoznal. "Bolje bo. Otroci so lahko strašni, ker starši svojega dela ne opravljajo dobro. Zdrži. Pošlji mi sporočilo,“ pravi zvezda serije Živi mrtveci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.