Magazin > VIP
5192 ogledov

Video: Will Smith zaradi neslane šale na račun žene udaril Chrisa Rocka

chris rock, will smith
1/7
Profimedia
Will Smith se je najprej zasmejal, nato pa stopil na oder ...

Letošnja 94. podelitev filmskih nagrad oskar bo ostala v spominu tudi po odmevnem incidentu, ki ga je sprožil komik Chris Rock pred najavo nominirancev za oskarje za dokumentarne filme, ko se je šalil na račun soproge igralca Willa Smitha Jade Pinkett Smith.

"Jada, rad te imam. G.I. Jane 2. Komaj čakam, da ga vidim," se je delal norce iz igralkine pobrite glave. Jada, ki ima težave z boleznijo, zaradi katere ji izpadajo lasje, je zavila z očmi, Will pa se je šali najprej zasmejal, nato pa stopil na oder in Rocku primazal klofuto. 

Komik je ostal šokiran, Smith pa je potem še kričal na njega: "Drži ženino ime stran od svojih umazanih ust". Chris Rock mu je odvrnil, da bo to storil in dodal, da je bil to največji trenutek v zgodovini oskarjev.

Incident je presenetil organizatorje, ki so lahko samo izklopili ton v ameriškem prenosu, gledalci v drugih državah po svetu pa so lahko slišali vse.

Smitha sta po incidentu tolažila Bradley Cooper in Denzel Washington, ko je prejel oskarja pa se je za incident opravičil.

Komentarjev 4
  • jakec1575 10:14 28.marec 2022.

    Zelo mozno, da je zaigrano. Ceprav si crnci ne delajo usluge, ce bi se sli to pot. Belci so itak prepolni white privilegea. In 50let so rabili crnci, da so jih priznali kot enakovredne ljudi. Bi pa verjel, da ce ...prikaži več ti kdo zali bolano zeno, da pac nimas izbire. Chris rock si ne upa tako blatit bele zene belega igralca. Ker ve, da ga caka bojkot in morda zapor. Zakaj pol to naredi kolegu, ki je ogromno naredil proti rasizmu v hollywoodu?

  • klemenmo 09:31 28.marec 2022.

    kaj pa bo drugega kot zaigrano, saj gre za podelitev Oskarjev. Neverjertno kaj vse naredijo za show oz gledanost....

  • Avatar pantani
    pantani 07:33 28.marec 2022.

    Kdor misli,da to ni bilo zaigrano,je kopriva!!!