Magazin > VIP
38277 ogledov

Video: Znane Slovenke niti varnostniki niso mogli pomiriti

denise dame Zadruga
Nova vroča akcija z Denise Dame v glavni vlogi.

Decembra se je Denise Dame v šovu Zadruga, ki ga snemajo v Beogradu, sprla s Sandro Čaprić in jo grobo odrinila. Slovenka je bila na sotekmovalko jezna, ker naj bi ji vzela nekaj stvari. Sandro so na koncu odpeljali reševalci, saj je z glavo udarila ob tla. 

Denise pa se je sedaj zapletla v nov pretep, tokrat z Irmo Sejranić. Dekleti sta sedeli skupaj v prvi vrsti in Denise je Irmo prijemala za roko. "Odj*** od mene," ji je zabrusila Irma. Denise ji je nato vzela kapo in Irmi je počil film. Po tem, ko jo je udarila, je Denise skočila vanjo. Tekmovalki sta se dobro zlasali in zbrcali. Tudi prihod varnostnikov Denise ni pomiril. Čeprav so ju celo sotekmovalci pomagali držati narazen, je še nekajkrat skočila v Irmo, ki je Denise označila za "retardirano". 

Naša vlogerka Irme tudi zvečer ni pustila pri miru. Skakala je po njeni postelji in dekleti sta se spet začeli pretepati. Kako se je razpletlo, lahko videti v videu. 

Komentarjev 4
  • pofukanavlada22 13:56 18.september 2022.

    škoda da ji ni razbila glavo še bolj, pa bo za naslednjič vedla da nima kaj stikat po tujih stvareh... a ti "denis" ta tvoja usta za odmaševat umivalnike in za ribat ploščice

  • Avatar karjola
    karjola 06:38 20.januar 2022.

    Kokoši se vedno kluvajo za brezveze.

  • Avatar Tensliolla
    Tensliolla 00:27 20.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m