Magazin > VIP
44 ogledov

Videospot jo je razžalostil

Maja je odgovarjala na vaša vprašanja. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Maja Keuc je v naši spletni klepetalnici odgovarjala na vaša vprašanja. Klepet si lahko zdaj preberete tudi v obliki intervjuja.

Zmagovalka Eme 2011 Maja Keuc se je pred odhodom na Eurosong ustavila v Žurnalovem uredništvu in poklepetala z našimi bralci. Spodaj si lahko v obliki intervjuja preberete, kako je odgovarjala na vprašanja.

Maja K.: Pozdravljeni!

Tanči: Kaj si misliš o svojem videospotu za pesem No One?

Maja K.: Na spot na žalost nisem imela nobenega vpliva, posnela ga je ekipa RTV, ki so izbrali tudi režiserja in zgodbo ... Ne bom komentirala, kako je vse to potekalo, lahko pa vam le povem, da sem izjemno žalostna, saj sem upala, da bo vsaj zrežirano malce drugače... to je bilo edino upanje, da bo vsaj nekako izgledalo vse skupaj ...

Binka: Maja, vse pohvale tvojemu vokalu, vendar moram priznati, da videospot ni ravno kvaliteten, drugače pa rock on.

Maja K.: Hvala lepa! Tega se tudi sama zadevam, žal ne morem nič storiti, vsekakor pa za svoje nadaljnje pesmi, ko bom lahko imela sama kontrolo nad vsem, ne bom snemala več takšnih spotov.

 

Nena: Kako potekajo priprave na Eurosong? S čim si trenutno najbolj zaposlena?

Maja K.: Nena, trenutno sem najbolj zaposlena s koncerti in gostovanji, saj sem vsak teden v drugi državi ... Prav tako pa že potekajo scenske in pevske vaje ... Vse kar je v moji moči je to, da odpojem kar se da najbolje.

 

Ćlowk: A se zavedaš, da si v tem letu naredila več koristi Sloveniji kot vsi politiki hkrati?

Maja K.: Ooo... hvala lepa! To je pa res lepo slišat...

 

Tasha: Že veš, kaj boš imela oblečeno na Eurosongu?

Maja K.: Tasha, seveda. Obleka bo narejena iz verižic.

Tanči: Imaš kaj treme pred enem največjih nastopov tvojega življenja (Eurosong)?

Maja K.: Seveda. Ampak vsi pravijo, da je to nepozabna izkušnja in da dobiš samo še večji "push", ko stopiš na oder.

Tasha: Kdo pa ti bo oblikoval obleko?

Maja K.: David Matej Goljat.

AbC: Zakaj David Matej Goljat? Čarovnica je bila že Alenka Gotar. Srečno na Evrosongu, upam da ekipa okoli tebe ve, kaj dela in da ne bo (več) kiksov z njihove strani.

Maja K.: Tudi njega so izbrali na nacionalni televiziji, vendar sva se pogovorila in upam, da bo res tako lepo izgledalo, kot se sliši ...

Bralec: Potem se drugo leto srečamo v Stožicah na Eurosongu .... Kaj mislis ti, he he?

Maja K.: Hehe, če bi se to zgodilo, bi me verjetno kap od sreče... Vendar v Sloveniji skoraj nič ne vložijo v promocijo svojega predstavnika, oziroma zelo malo v primerjavi z ostalimi državami. Poleg tega je Eurosong zelo pogojen z politično zgodovino držav, geografsko lego, itd...

 

Madvillain: Zanima me, če boš imela občutek, da si nas razočarala, če ti mogoče ne bo uspelo? Je cela situacija stresna zate, se lahko soočaš s pritiskom, kateremu si podvržena praktično iz včeraj na danes? Kako se navaditi na tak pritisk?

Maja K.: Zakaj bi vas razočarala? Dala bom vse od sebe in mislim, da bi morali ljudje to tudi tako vzeti. Nimam pa vpliva na uvrstitev, žal. Situacija je seveda stresna, saj je na meni velika odgovornost, a sem zelo pozitivna oseba in mislim, da bom vse to zmogla (če sem zmogla do zdaj).

Madvillain: Kako misliš, da nimaš vpliva na uvrstitev? Tvoj glas, stas, performance vplivajo na odločitev! Malo več optimizma! Glede razočaranja pa bom rekel tako: ljudje jemljejo to zelo zelo osebno in saj vidiš, primerjajo te s politiki! Ko si uspešen, te imajo vsi radi, ko pa kaj ne gre...

Maja K.: Hehe, seveda na TO imam vpliv. Sama se pa ne morem postaviti v finale. Tega pa se dobro zavedam kako je z ljudmi ... Če bom uspešna, bodo vsi skladki, če ne ... me bodo odrezali. Tako pač je, na žalost ..

 

Nena: Kako premaguješ tremo? Kakšna posebnega tehnika?

Maja K.: Nena, zeeeeeeeham!

Nena: Hahahahaha. Pa ne mi rečt, da to pomaga. A ni joga pri vas zvezdnicah v modi?

Maja K.: Hehe, Nena veš kaj, dejansko mislim, da do tega pride zaradi živčnosti in se telo tako sprošča. Ne delam tega nalašč.

 

DerrickRose: Si se že povsem navadila na slavo in dobila trdo kožo? Igraš kaj stave, koliko evrčkov bi vrgla na svojo zmago na Eurosongu?

Maja K.: Navadila sem se na ves pritisk (zunanji in notranji, ki ni viden očem javnosti) in mislim, da sem bila primorana v zelo kratkem času dobiti precej trdo kožo... Stav pa ne igram.

 

Krneki: Sedaj si slavna, spoznavaš nove, zanimive ljudi in imaš fanta. Kaj misliš o nezvestobi?

Maja K.: Mislim,da je to zelo odvisno od tega, kakšna oseba si. Nezvestoba je dandanes zelo prisotna, vendar še vedno mislim, da je se je vredno truditi za nekoga, ki ga spontano najdeš in z njim začutiš neko kemijo in da ni vredno skakati čez plot. V svetu, kakršnem sem, še bolj cenim odnose, ki jih imam z ljudmi.

 

Magic21: Si si kdaj predstavljala, da boš nekoč pela na Eurosongu? Ali so bile to tvoje sanje in kakšne cilje imaš za naprej (šola, petje)?

Maja K.: Ja, hvala leeepa! Ja, že od nekdaj sem si predstavljala vse te stvari in glej ga zlomka ... vse stvari, ki sem si jih želela in se za njih trudila, se mi počasi uresničujejo (z grenkimi in dobrimi izkušnjami). In upam, da me bo ta spontanost srečevala tudi v prihodnje. Za naprej pa: ALBUM!Tujina, izobraževanje v tujini... Nekoč bom odprla lastno glasbeno šolo.

 

Tasha: Maja, kdo vse pa gre s tabo na Eurosong? Tudi fant?

Maja K.: Z mano bodo štiri back vokalistke in ekipa RTV-ja.

Tanči: Si Anžeta Zalarja spoznala že preden si postala slavna?

Maja K.: Nisem ... spoznali smo se na talentu, vendar se nikoli nisva posebej pogovarjala ali družila. Vse je bilo le splet okoliščin in spontanosti. Nikoli si nebi mislila ...

 

Janez N.: Kateri je tvoj najljubši slovenski band?

Maja K.: Hm, težko bi se odločila za samo enega... Atomik Harmonik. Saj ne, šalim se (smeh). Siddharta, Dan D, Tabu, ...

Tanči: Kateri je tvoj najljubši film?

Maja K.: To pa zelo težko rečem ... Pojma nimam! Mi je pa zelo všeč film Sedem duš, Izvor ...

Janez N.: Imaš še kakšen hobi poleg petja?

Maja K.: Trenutno sem tako okupirana z glasbo, da dejansko nimam časa niti zase, kaj šele za kaj drugega. Kar seveda ni dobro, ampak v tem trenutku tako je ... Ko pridem z Nemčije, pa grem nekam, kjer bom čiiiiiist odrezana od medijev, telefona, računalnika, vsega.

Janez N.: Imaš že izbrano državo, v katero se boš odpravila po tekmovanju?

Maja K.: Joj, ne še ...

Binka: Kater je tvoj najljubši letni čas?

Maja K.: Pomlaaaad!

 

Krneki: Kako komentiraš video Maja je po gobe šla?

Maja K.: Super je! Ful sem se nasmejala! Smo se z bendom odločili, da bomo posneli gozdno pustolovščino št. 2 (smeh). Iz vsega slabega je treba pozitivno ven vzet in bit nasmejan!

 

Maja Keuc | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Madvillain: Zanima me, kaj je tvoja najljubša hrana? Kako skrbiš za svojo postavo? Dosti športaš?

Maja K.: Moja naj hrana je čokolada ... na žalost. Za svojo postavo pa skrbim tako, da se prehranjujem čimbolj zdravo in grem, kadar mi čas dopušča, malce na fitnes.

 

Krneki: Kaj pa šola? Si študentka?

Maja K.: Sem študentka filozofske fakultete, vendar se nameravam glasbeno izobraževati tudi v tujini.

Krneki: Kam pa?

Maja K.: V London najverjetneje.

 

Binka: Kako se imenuje tvoj bend, ali je Papir?

Maja K.: Moj bend se imenuje Soulcrew, Papir pa je projekt, pri katerem sodelujemo različni glasbeniki, ki smo se združili z namenom, da obudimo staro popevko in jo oblečemo v malce modernejše obleke.

 

Jush: Mene pa zanima, če imaš šolan glas, ali si se naučila sama? Ker lahko samo gledaš, ko ti zapoješ, ker se sliši da je zapeto iz dna srca.

Maja K.: O, hvala! Res je zapeto iz dna srca ... in za to ni šole. Sem se pa zdaj začela učiti speech level singing in mislim s tem tudi nadaljevati, da bom lahko pela na dolgi rok in se ne bom strošila.

 

Nena: Kaj pa misliš o novi sezoni talentov? So v redu kandidati?

Maja K.: Na žalost sem do sedaj uspela videti samo prejšnjo oddajo. Poznam nekaj prijateljic pevk, ki so odlične in jim želim VSE DOBRO! Več pa ne morem komentirati, ker nisem spremljala zadeve od začetka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.