Magazin > VIP
32 ogledov

Videz ji ni pomemben

Jenny McCarthy Jim Carrey Žurnal24 main
Jenny McCarthy je izdala, kaj jo na predstavnikih močnejšega spola najbolj privlači.

Lahko bi rekli, da je igralka Jenny McCarthy, vsaj kar se ljubezni tiče, zelo previdna. Kot je povedala, ima posebne prijeme, s katerimi preveri, ali jo moški zares ljubi. "Molk in vzbujanje občutka krivde sta dobri orožji. Sem velika preračunljivka. Da mi dokažejo svojo ljubezen, moške prisilim v stvari, ki jih sovražijo."

In kakšen je njen sanjski moški? Jenny, ki se je v začetku leta razšla z igralcem Jimom Carreyjem, poudarja, da ji videz ni pomemben. "Lahko je debel ali plešast. Zame je pomembno, da se ljubi in spoštuje ter da se ves čas trudi biti boljši človek." Pri dolžini moškega spolnega uda pa ima Jenny višje standarde. "Spregledam lahko odvečne kilograme in izgubljanje las. Majhen penis pa lahko spregledam le, če sem v fanta zelo močno zaljubljena in če je zelo dober na drugih področjih. Saj veste, kaj mislim."

Lepotica svojega srca še ni odprla za novo ljubezen, kar pa ne pomeni, da se v njeni spalnici nič ne dogaja. "Sedaj razlikujem med ljubeznijo in strastjo. To pride z leti in je verjetno tudi razlog, zakaj si je toliko zrelih žensk omislilo mlajšega ljubimca. Uživam, hodim na zmenke ... Ne zanašam se na nič in na nikogar," je še povedala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.