Magazin > VIP
122963 ogledov

Viliju Resniku njegova Tamara dala ultimat, če ne, gresta narazen

Vili Resnik Osebni arhiv
Vili Resnik je v zadnjem času polno zaseden in ravno zaradi zasedenosti je pristal pred ultimatom.

Vili Resnik nam je povedal, da toliko nastopov, kolikor jih je imel v zadnjih štirih mesecih, jih ni imel nikoli v svoji celotni glasbeni karieri. "Naročila za nastope so začela po sprostitvi ukrepov dobesedno deževati. Bilo je noro." Vili Resnik je znan po svoji energičnosti na nastopih in ni nastopa, da se ne bi povzpel na stol, mizo ali kar na vrh zvočnikov. V zadnjem času je svojim energičnim nastopom dodal še malo bolj emocionalno noto, saj se objema in poljublja s svojimi oboževalkami, ki so mu ostale zveste vrsto let. "Na nastopih se objemam in poljubljam z oboževalkami, a lahko to tudi pojasnim. To so nekdanje najstnice, ki so včasih imele nad posteljo plakat Vilija Resnika, imele fante, ki so bili seveda nad tem malo manj navdušeni ali včasih tudi ljubosumni, zdaj so seveda to že gospe s soprogi oziroma partnerji, ki prihajajo na moje nastope tudi skupaj z njimi. A po toliko letih se je pogled njihovih partnerjev, soprogov na vse skupaj spremenil in zdaj lahko tudi kakšno poljubim in objamem."

Ob povedanem se seveda človek vpraša, kako na vse skupaj glede Vilijeva izbranka. "Tamara je bila v zadnjem času kar malo jezna name, a ne zaradi mojih objemov in nedolžnih poljubov, temveč zaradi moje odsotnosti. Enostavno mi je postavila ultimat in rekla, da v primeru, če ne gremo letos poleti na dopust, greva narazen." In Vili gre zdaj na dopust!
 

Komentarjev 8
  • Dusan12 08:19 11.julij 2022.

    Krucef… dober je in hvala Bogu neškodljiv, po petju pa prekaša Ladkota Leskovarja, ta pa res nikoli ni znal peti, igral je na rdeči šal, butc, ……

  • klavdij 04:37 11.julij 2022.

    Poznam oba.. pravljica je to za lahko noč!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:38 10.julij 2022.

    Vili, če bi bil moj, bi ti zrihtala še kakšen koncert več, samo, da te čim več ne bi videla.