Magazin > VIP
211 ogledov

Vin: Facebook mi dolguje milijarde

Vin Diesel FameFlynet
Igralec Vin Diesel se je nedavno pošalil, da bi mu Facebook moral izplačati milijarde dolarjev zaradi milijonov oboževalcev, ki jih ima na svoji uradni strani.

Vin Diesel ima na svoji Facebook strani več kot 41 milijonov oboževalcev, zaradi česar je v šali dejal, da bi mu moral Facebook plačati. Pravi, da ima toliko oboževalcev zato, ker redno komunicira z njimi. "Ko sem odprl svojo stran, je bil Barack Obama edini, ki je imel na milijone oboževalcev. Ko pa sem začel sam komunicirati z oboževalci, sem ga gladko premagal, tudi Coca-Colo in druga večja podjetja," se je pohvalil igralec.

Ob tem je še razložil, da povsem sam skrbi za svojo stran in da so bili celo pri Facebooku šokirani, koliko oboževalcev ima. "Večkrat so me že povabili v pisarno in me spraševali, kaj za vraga počnem, da jih imam toliko. Moja skrivnost je, da nikomur ne pustim, da objavlja namesto mene."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.