Magazin > VIP
28 ogledov

Vina Diesela otroka čisto raznežila

Vin Diesel
1/5
FameFlynet
Hollywoodski zvezdnik Vin Diesel, ki se predstavlja s šestim delom uspešnice Hitri in drzni, je priznal, da mu je očetovstvo zelo spremenilo življenje.

Potem ko je 45-letni zveznik Vin Diesel v vseh svojih filmih videti pravi robustnež, v resničnem življenju zagotovo ni tak. Igralec, ki trenutno predstavlja najnovejši del akcijske uspešnice Hitri in drzni 6, ki je že prišla v slovenske kinematografe, je razkril, da sta ga njegova otroka, ki ju ima z mehiško manekenko Palomo Jimenez, naredila bolj nežnega.

"Postati oče je nekaj, kar ti v trenutku spremeni življenje. Dolgo sem čakal na to, ker je filmska industrija tako zahtevna. Če želiš biti največji zvezdnik na svetu, je treba biti včasih zelo sebičen. Včasih si moraš ustvariti družino malce kasneje," je povedal zvezdnik na predstavitvi zadnjega dela filma.

Je pa zanimivo, da sta se mu oba otroka, hčerka in sin, rodila med snemanjem akcijske uspešnice. Petletna hčerka se je rodila, ko so snemali četrti del filma, sin pa med snemanjem petega. Med zadnjim, šestim delom pa je postal še stric.

Ker pa veliko snema v tujini, otroke zelo pogreša. "Hčerka je moja kraljica. Pomeni mi vse. Če ji ne pošljem videa, kje in kaj počnem, imam velike težave," pravi ponosni očka. Saga Hitri in drzni se je igralcu močno usidrala v srce, še posebej, ker daje velik pomen družini.

V zgornjem videu si lahko pogledate, kako je premiera filma Hitri in drzni 6 v Los Angelesu oboževalce popolnoma obnorela ter napovednik filma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.