Magazin > VIP
196 ogledov

Vinjeni Stavros žalil italijanske policiste

Jasmin Stavros bo z Draženom Zečićem v Križankah nastopil 11. junija. Žurnal24 main
Hrvaški pevec Jasmin Stavros je prišel v navzkriž z zakonom, kar ga bo zelo drago stalo.

Pevec Jasmin Stavros se je januarja mudil v priljubljenem smučarskem središču Kronplatz v Italiji, kjer pa se mu je pripetila nesreča. S svojim avtomobilom je namreč končal v jarku, ko so na kraj nesreče prispeli policisti, pa naj bi jih pevec celo žalil.

Prometna nesreča se je zgodila 9. januarja v popoldanskih urah. Za hrvaški portal Dnevnik.hr so predstavniki policije v mestu Brunicu povedali, da je pevec policaje žalil ter ni želel pristati na alkotest. Na koncu je vendarle popustil in pihal v napravo. Izmerili so mu 2,5 promila alkohola v krvi, kar je petkrat več od dovoljene meje na italijanskih cestah.

Policisti so mu za eno leto odvzeli vozniško dovoljenje, zaplenili pa so mu tudi avtomobil, ki bo prodan na dražbi, so še sporočili policisti. Znano je še, da mu bodo izrekli tudi denarno kazen med 3 in 9 tisoč evri, plačati pa bo moral tudi vse stroške postopka.

Komentarjev 3
  • Zvonka Facija 08:31 06.marec 2013.

    Se podpišem.

  • zztop 14:08 05.marec 2013.

    Tako je prav, kapo dol, naj se balkanac obnaša NORMALNO! Pri nas bi skakali ko opice po policajih, če bi se to zgodilo. In kaj bi bilo z balkanskim bojevnikom v Italiji? Dobu bi 30 let. Pr nas pa priznanje ...prikaži več in denarno nagrado od davkoplačevalcev, kolk že? Je pa res ,da je zrihto velik onim, ki se zabavajo i vlečejo črtice in imajo deeeenar ali vplivna politična mesta! Žalost, hujši smo ko balkanci!!!

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 13:34 05.marec 2013.

    Še en dokaz več, zakaj ga slovencljad tako obožuje, kajti gliha vkup štriha!!!