Magazin > VIP
6037 ogledov

Viralni hit: Ajej, tako se je Melania Trump odzvala na moževo prošnjo

donald trump, melania trump Profimedia
Verjetno je nikoli več ne bo za nič prosil ...

Po ZDA zaradi policijskega nasilja nad temnopoltimi državljani že več dni divjajo nasilni protesti, ki so predsednika Donalda Trumpa očitno spodbudili k turneji po bližnjih cerkvah. Najprej je nenapovedano obiskal cerkev Svetega Johna in se z Biblijo v rokah nastavljal fotografom, kar je ujezilo škofinjo Mariann Edgar Budde, ki meni, da je Trump cerkev izkoristil za širjenje sporočila, ki nasprotuje Jezusovim naukom.

To predsednika ni demotiviralo. Z Melanio je namreč obiskal še cerkev Svetega Petra, ki stoji le streljaj od Bele hiše. Melania (razumljivo) ni bila videti najbolj prešerne volje. Prva dama ZDA je znana po tem, da se tudi pred kamerami ne pretvarja, kar bi moral njen soprog že vedeti … Ko jo je prosil, naj se nasmehne, ga je Melania sicer ubogala, a morda bi bilo bolje, da ga ne bi. Njen nasmeh je bil namreč precej kisel.


 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.