Magazin > VIP
38 ogledov

Visoki stroški počitnic prve dame

Predsednik Barack Obama je pozdravil Michelle in Sasho in jima priredil piknik, Žurnal24 main
To, da sta Michelle Obama in njena hči Sasha počitnice preživeli v vroči Španiji v času, ko je svet v gospodarski krizi, je marsikoga zmotilo. Mediji so prvo damo označili za moderno Marie Antoinette.

Michelle Obama je s počitnicami v času gospodarske krize razburila marsikaterega. Novinarji so jo označili za sodobno Marie Antoinette, pri Daily News so bili še bolj zlobni in zapisali Material Girl Michelle (Materialistka Michelle), v New York Postu so njun izlet v Marbello ocenili za povsem nespametnega ter da gre predvsem za dvigovanje predsednikove priljubljenosti pri njegovih nasprotnikih.

Michelle in Sasha Obama ter vso njuno spremstvo so zasedli 60 hotelskih sob v hotelu s petimi zvezdicami Villa Padierna. Cene nočitev so se gibale med 256 in 4890 evri na noč. Michelle in Sasha sta bivali v vili z zasebnim bazenom, 24 ur na dan pa sta imeli na voljo sobno strežbo. Samo vožnja z Boeingom 757 je stala 109.850 evrov.

Pri televizijski hiši NBC so se postavili na Obamovo stran in dejali, da ni prav kritizirati izlet, ki sta si ga privoščili gospa in gospodična Obama. Izlet na Marbello je bil odlična priložnost, da je Michelle svoji devetletni hčeri pokazala ta del sveta, ki ga za zdaj še ni videla, so poročali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.