Magazin > VIP
85 ogledov

Visoko noseča Lorella Flego

Delo bo za novopečeno mamico zdaj moralo počakati, čeprav je še prejšnji mesec v Žurnal24 main
Visoko noseča Lorella Flego ne počiva. Kljub temu, da bo drug mesec povila prvega otroka, se vodenju različnih prireditev še ni odpovedala.

Ne glede na visoko nosečnost je tudi letos večerno prireditev ob diplomatski regati vodila Lorella Flego. Televizijska voditeljica naj bi svojega prvega otroka povila čez en mesec, rodila pa naj bi deklico.

Pred nekaj meseci je Lorella za zurnal24.si povedala, da nosečnosti ni skrivala, saj se ji trebušček do petega meseca sploh ni poznal. Povedala je še, da je bila nosečnost načrtovana, identiteta bodočega očka pa je neznana.

Lorella je dejala, da bo delala do konca nosečnosti, saj je služba, ki jo opravlja, zelo prilagodljiva. „Imam odlično ekipo, ki vedno z veseljem ustvarja, popolnoma jim zaupam in vem, da lahko vedno računam na njih. Mislim, da je med njimi že kar nekaj varušk,“ je konec maja dejala voditeljica, ki je poroda ni stran in komaj čaka na novo življenjsko vlogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.