Magazin > VIP
13 ogledov

Vlačenja po sodišču še ni konec

Heather je dva dni nazaj obiskala Slovenijo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Heather Mills je vesela, da je ločitvene vojne konec, a bo že jutri spet šla na sodišče. Zakaj? Skrbi jo za njeno štiriletno hčerko Beatrice.

Potem ko ji je sodišče dodelilo nekaj več kot 30 milijonov evrov odpravnine, si je Heather Mills oddahnila. Umazana ločitev se je končala, a obiskov sodišča s tem ni konec.

Podrobnosti sodbe naj bi postale javne, saj naj bi to želel Paul McCartney. "Paul želi biti v medijih predstavljen kot radodarni sir Paul," je njegovo željo pojasnila Millsova. A ona se s tem ne strinja.

Ne le to. Millsova bo na sodišču poskušala preprečiti javno objavo, saj jo skrbi za varnost hčerke Beatrice. Z objavo podatkov bi javnost izvedela, kje se mala Beatrice šola, kot tudi, kaj počne v prostem času.


Bogato premoženje siru Paulu očitno rahlo polzi skozi prste. © Flynet/JLP

 
Dobila skoraj 31 milijonov evrov
Nekdanja manekenka se je sprva nadejala, da bo iztržila veliko več, in sicer kar 157,5 milijona evrov. Pozneje je pristala na slabih 31 milijonov evrov, kar pa je po njenih besedah še vedno več, kot ji je bil pripravljen dati nekdanji mož. "Vsi, ki ste raziskovali ta primer, ste vedeli, da se bo končni znesek vrtel med 25 in 38 milijoni evrov. Paul je ponujal veliko manj," je dejala nekdanja gospa McCartney.

Paul bo poskrbel tudi za svojo hčerko. Varuške in šolnine bo plačal on, poleg tega pa bo Beatrice vsako leto prejela slabih 45 tisoč evrov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.