Magazin > VIP
84 ogledov

Vlado Pilja zaljubljen do ušes

vlado pilja Mediaspeed.net
Pevec Vlado Pilja je do ušes in čez zaljubljen v svojo Katarino, s katero pričakujeta prvega otroka.

Vlado Pilja je srečen v objemu svoje Katarine, ki jo naravnost obožuje. "Ti zobki, ko se široko nasmeje, vau! Obožujem to. Ni bila ravno suha, ko sva se spoznala. In tudi to mi je bilo zelo seksi. Ma, cela mi je dobra," je povedal za Story. 

Katarina mu je stala ob strani v težkih trenutkih, ko sta zbolela njegova starša. Nasploh je ženska, ki ga razume in v vsem podpira. Pomembno je, da razume, da imata različne urnike in da njegov poklic od njega zahteva drugačen ritem. "Četudi pride domov s kakšnega žura pozno, se ne jezim," pravi Katarina. Priznala je, da ne more biti jezna nanj, tudi če je tečen.

Par letos čaka velika prelomnica, saj pričakujeta njunega prvega otroka. Vlado že ima sina iz pretekle zveze. Sina bosta najverjetneje poimenovala Nikolaj. Vlado upa, da bo sin s prihodom počakal, da se vrne konec oktobra s križarjenja, na katerem bo skupaj z nekaterimi sotekmovalci iz oddaje Znan obraz ima svoj glas zabaval turiste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.