Magazin > VIP
7621 ogledov

Vlasta (Poroka na prvi pogled) za konec krivi Roka, namignila, da ni bil pristen

poroka na prvi pogled, vlasta Planet TV
Pravi, da je ugasnil, kot so ugasnile kamere ...

Rok in Vlasta sta se na koncu šova Poroka na prvi pogled odločila, da ljubezni dasta še eno priložnost, a je komunikacija med njima ugasnila takoj, ko je bilo snemanj konec.

"Ko sva bila v eksperimentu je bilo vse zelo idilično, kdaj pa kdaj so sicer bile kakšne rdeče lučke ... Rok je bil spoštljiv, trudil se je, bil je prijazen, pozoren, vedno nasmejan. Nimam slabih besed. Ko so kamere ugasnile, se je tudi on nekako ugasnil. Kaj se je zgodilo? Verjetno življenje. Ali je šlo za pomanjkanje pristnosti ali samo težave z njegove strani? Nisem prepričana. Morda pomanjkanje interesa ali pristnosti," je razložila in dodala, da je njen soprog pojedel "večino svojih besed".

Rok je razložil, da se je po koncu šova umaknil, ker je potreboval čas zase. "V šovu sem se izgubil," je povedal. Vlasta mu je ta čas dala in oddaljila sta se. Povedal je, da je Vlasta nekajkrat poskusila spet navezati stike, a ni bil pripravljen. Poudaril je, da se ni pretvarjal in da ji je dal v šovu "celega sebe". 

Vlasta je na koncu še povedala, da je Rok zunaj pokazal drug obraz in značaj, ki ji ni všeč. Oba se strinjata, da ljubezni ne bosta dala še ene priložnosti, tudi zato ne, ker, kot pravi Vlasta, nimata istih vrednot. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.