Magazin > VIP
19005 ogledov

Vlasta pred komentatorji ni skrivala jeze, govorila o lažeh in drugih ženskah

poroka na prvi pogled, vlasta, rok Planet TV
Kaj bi dali, da bi lahko brali Rokove misli ...

Šova Poroka na prvi pogled je konec, zadnjo besedo pa so imeli komentatorji oddaje Poroka na drugi pogled, ki so tokrat v studiu gostili nekatere kandidate.

Prišla sta tudi Vlasta in Rok, najbolj obetaven par šova. Čeprav sta bila ona naklonjena ideji, da svoj "zakon" nadaljujeta tudi po šovu, je bilo harmonije med njima kmalu konec.

Vlasta je za komentatorsko mizo "odložila rokavice" in takoj udarila. V govoru, v katerem je Roku sporočila zadnjo odločitev, ga je zelo pohvalila, med drugim je rekla, da je nesebičen in mož beseda. "Teh stvari potem ni bilo več," je izjavila. Stvari so se menda začele ohlajati, ko je Vlasta povečala "pritisk". Zanimalo jo je, kdaj se bo Rok odselil na svoje, kdaj si bo poiskal službo ..."Ko sem ga je postavila pred dejstva, se je začel umikati in potreboval čas zase in prijatelje."

"Sploh ne vem, kaj točno se je zgodilo. Takoj, ko sva prišla ven, sva kar na hitro zaključila, nato sva še enkrat poskusila," je povedal Rok. Vlasta je točno vedela, kaj se je zgodilo ..."Poskusila sva dvakrat. Prvič si zafrknil čez en dan, nato pa čez en teden. S konkretnimi lažmi ..." "Laži je treba dokazati," ji je odvrnil Rok. Vlasta ni ostala tiho: "A dava telefone ven? Kako daleč bi želel dokazovanje?"

"Žal moram povedati, da ni bil pristen. V eksperimentu je povedal, kaj vse počne in to se je ujemalo z vsem, kar sem jaz povedala. Ko sva prišla ven, nič od tega ni počel," je tudi izjavila Vlasta. 

Špela Grošelj je nato omenila namigovanja, da naj bi se v njuno zvezo vmešala tretja oseba. Iz Vlastinega odgovora bi lahko sklepali, da je bilo teh oseb več ...  "Ena oseba me ne bi več prizadela ali presenetila." "Nimam nič za povedati, zgodilo se je, kar se je zgodilo. Meni je bila Vlasta super ženska, kar sva imela, je bilo top. Nič mi ni žal," pa je bil zadržan Rok, a namignil, da sta imela že v šovu težave s komunikacijo. Motilo ga je, da je bil on vedno tisti, "ki je podiral zidove in gradil mostove". "Tega je bilo zunaj manj. Če jaz nisem komuniciral, nisva komunicirala," je še dejal.

Vlasta je na koncu še povedala, da ji je žal, da je nastopila tako negativno in razložila, da njena jeza "izvira iz preteklih dni". "Po tem, ko sva dobila povabilo v to oddajo, je Rok mislil, da se bova malo spravila. Ne želim biti jezna. Do sedaj sva čisto normalno funkcionirala. Čisto tiho sem pa težko," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.