Magazin > VIP
67 ogledov

Vlatka Pokos kritizirala Severino

Vlatka svojega jezika ne drži za zobmi. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Hrvaška voditeljica in ljubljenka tamkajšnih tabloidov Vlatka Pokos je znova izrazila svoje mnenje, ki je razburilo javnost.

Vlatka Pokos je dejala, da ne razume, zakaj ima Severina potrebo po ustvarjanju glasbe za bosansko tržišče. Njenega dela in priljubljenosti preprosto ne razume.

Vlatko je razjezil koncert, ki ga bo imela Severina v Banjaluki, saj ne razume, zakaj Severina ustvarja glasbo za tamkajšnje občinstvo. "Odbijajoče se mi zdi vse, kar počne zadnja leta. Ne razumem, zakaj dela takšno glasbo in zakaj se ji vedno vse oprosti," je dejala Pokosova.

Kdo je Vlatka Pokos?
Vlatka Pokos bolj kot po svojem delu slovi po spletkah, prevarah in škandalih. Tri leta je bila poročena z Josipom Radeljakom - Dikanom, ki je od nje starejši 27 let. Ločila sta se zaradi Vlatkine prevare. Varala ga je z Italijanom Fabriziem Ciprianijem, ki ga je spoznala, ko jo je mož peljal v Rim. V svoji knjigi Življenje v raju je priznala, da je imela s Fabriziem spolne odnose v kabini za pomerjanje oblačil, medtem ko je Dikan sedel le nekaj metrov stran. Ko se je Vlatka ločila in si želela k Fabriziu, ji je ta dejal, da je vezan. Vlatka trenutno nima partnerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.