Magazin > VIP
29 ogledov

Vlomilec v hiše slavnih prekinja kariero

Orlando Bloom FameFlynet
Vodja tolpe mladih vlomilcev v hiše bogatih in slavnih Hollywooda, 21-letni Nicholas Prugo, se je s tožilstvom dogovoril o priznanju krivde za vloma v dve hiši in pričanju proti drugim članom tolpe, za kar bo odsedel dve leti.

Nicholas Prugo je s tolpo kradel od leta 2010 naprej. Sprva je bil obtožen tudi vlomov v hiše Orlanda Blooma, Paris Hilton in Rachel Bilson, vendar mu je tožilstvo to oprostilo zaradi sodelovanja. V zapor pa gre zaradi vlomov v hiši Lindsay Lohan in Audrine Patridge. Vlomilci so nakradli za skoraj tri milijone dolarjev nakita, dragih oblek in drugih reči.

Doslej sta bili obsojeni njegovi sodelavki Rachel Lee in Alexis Neiers, Prugo pa mora pričati še proti trem. Če bo priden, mu bo dve leti zapora kazni izrečeno 4. maja, v nasprotnem primeru pa bo moral kariero prekiniti za sedem let.

V primeru, da bo po prihodu iz zapora nadaljeval zločinsko kariero in ga bodo spet ujeli, ga čaka dolgoletna zaporna kazen. V Kaliforniji velja pravilo "dveh zgrešenih strelov". To pomeni, da obsodba za tretje kaznivo dejanje, pa če gre le za krajo sendviča, prinaša avtomatično dolga leta za zapahi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.