Magazin > VIP
20 ogledov

Vložila je zahtevo za ločitev

Mel in Robyn sta bila poročena 28 let. Žurnal24 main
Velikonočni prazniki niso bili veseli vsaj za enega zvezdnika. Žena Mela Gibsona je namreč že v četrtek podpisala zahtevo za ločitev.

Igralec Mel Gibson se je v nedeljo udeležil velikonočne maše v cerkvi, ki jo je sam zgradil. Po maši je spregovoril o ločitvi in presenetil farane, ko je priznal, da uradno nista par vse od leta 2006. Razšla sta se potem, ko so ga policisti obravnavali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Gibson se je odločil za zdravljenje alkoholizma, vendar je kmalu poskrbel za nov incident, ko je izrekel protisemitistične pripombe. Kasneje se je za besede: "Za vse so krivi judje!" opravičil.

Ločitev bi oba rada opravila mirno, saj drug drugega še vedno zelo spoštujeta. Mel in Robyn Gibson sta bila poročena 28 let in imata skupaj sedem otrok, najmlajši je Thomas in najstarejša hči Hannah, ki ima 28 let. Robyn je poleg zahteve za ločitev vložila tudi zahtevo za skupno skrbništvo nad devetletnim Thomasom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.