Magazin > VIP
825 ogledov

Vodenje Planet TV prevzel Vladan Andjelković

Vladan Andjelković Planet TV
Mesto generalnega direktorja Antenne TV SL, ki izdaja televizijski program Planet TV, je z današnjim dnem prevzel dosedanji glavni operativni direktor Antenne Group Srbija Vladan Andjelković. Na tem mestu je nasledil Marijana Jurenca.

Kot so pred dnevi sporočili s Planet Tv, je Marjan Jurenec po dveh letih vodenja hišo zapustil prostovoljno.

Novi generalni direktor Vladan Andjelković je bil generalni direktor Prve TV v Črni gori, poleg vodenja medijske hiše B92 Srbija je prevzel tudi funkcijo operativnega direktorja Antenne Group Srbija, vodilne medijske skupine v Srbiji.

"Z velikim zadovoljstvom sprejemam poslovni izziv, ki me čaka v Sloveniji. S svojimi izkušnjami, ki sem jih pridobil pri vodenju dveh televizij v regiji, bom pripomogel, da Planet TV na slovenskem medijskem trgu zavzame položaj, ki mu pripada," pravi Andjelković.

Bo odšel tudi Slak?

Z odhodom Jurenca naj bi se od Planet TV poslovil tudi programski direktor Gorazd Slak, je poročal Požareport. Za Žurnal24 je Slak povedal, da je vse odvisno od novega vodstva: "Ko bo prišlo novo vodstvo, bo to moralo odločiti, kaj bodo naredili z menoj. Za enkrat je odšel samo Marjan, kaj se bo zgodilo, bomo še videli." Po informacijah, ki smo jih dobili, naj bi ga zamenjal nekdanji programski direktor Igor Gajič, ki pa zadeve ni želel komentirati: "Težko karkoli potrdim. Nimam komentarja." Gajič je bil na Planet TV programski direktor od februarja 2013 do junija 2014.

Komentarjev 1
  • fritolin 20:08 19.oktober 2016.

    Srb ????? hahahahaBravo Telekom Slovenije :)))))Pa se ocitno je ta na topli strani......