Magazin > VIP
16292 ogledov

Voditelj Blaža šokiral z videom: "Kakšne besede so to?"

sanjski moški Voyo
Blaž ni mogel verjeti svojim ušesom.

Oddaja Sanjski moški se približuje koncu, še preden pa se je Blaž odločil, kateri dekleti bo poslal v finale, si je z voditeljem ogledal nekaj vrhuncev letošnje sezone. Med drugim je videl odziv deklet, ko so izvedela, da je Arijanno dvakrat zapored povabil na zmenek na samo, četudi je Kristina boj s Primorko izgubila tudi zato, ker je on storil napako.

Dekletom se to ni zdelo pošteno, še zlasti zato ne, ker je bilo že od samega začetka jasno, da je Arijanna favoritka in ji je Blaž namenil veliko pozornosti.

eva luna | Avtor: Voyo Voyo

Blaž je bil najbolj šokiran nad odzivom Eve Lune, ki je povedala: "Ta prizadeta Arijanna dobi spet ta prizadeti čas na samem. Včeraj je dobila vrtnico in čas na samem. Koji ku*** mora spet dobiti čas na samem?" Dodala je še, da se ji zdi to podlo.

"Wow. Kaj? Kakšne besede so to? Kar malo se mi je dvignil pritisk. Arijanna si je priborila zmago, ker je hitreje prevozila poligon," je dejal, a priznal, da je Kristina izgubila, ker je on naredil napako. Kljub temu stoji za svojo odločitvijo. "To, kar sem zdaj slišal, ne spada sem," je še pripomnil.

Nato je sledila ceremonija. Domov sta morali Hana in Lara.

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 1
  • Ender3 14:49 17.december 2022.

    Žurnalizem nima razumevanja za normalne bralce. Koga, zdravega takšni prispevki zanimajo..?