Magazin > VIP
49455 ogledov

Voditelj s tem vprašanjem zadel Sašo Lendero naravnost v srce

saša lendero Youtube
David Amaro, ki na Radiu Antena navdušuje s svojo rubriko Quickie, v kateri znanim Slovencem postavlja žgečkljiva vprašanja, je tokrat v roke vzel trenutno najbolj vročo slovensko ločenko Sašo Lendero.

"Saša je zelo zabavna, sproščena in polna pozitivne energije. Res sva se nasmejala, tako to je, ko se združita dva leva. Ona je prvo veliko ime slovenske glasbene scene in oseba, do katere imam kar nekaj spoštovanja, tako v privatnem kot kariernem smislu," je povedal Amaro in o intervjuju še povedal: "Obdelala sva tudi njeno famozno masažo prsi, ki mi jo je tudi pokazala, ampak imam še vedno isto velike prsi, menda, da se je nisem pravilno lotil."

Saša je bila kot po navadi dobre volje, je pa pri vprašanju, ali je obžalova ločitev, obnemela, nato pa rekla: "Nisem obžalovala ločitve, ko jaz vidim, da sem naredila vse, kar sem lahko, potem lahko grem naprej. Sem pa absolutno obžalovala to, da je do tega prišlo."

Še več zanimivih podrobnosti, kot je na primer to, s kom hodi na nudistično plažo, pa izveš v posnetku.

Komentarjev 9
  • Svobodnež 21:16 13.april 2023.

    Amaro je VODITELJ??? Ljubi bog.

  • munja 17:47 13.april 2023.

    Novinarji, a lahko nehate s to promotorko??!! Zoprni ste vedno bolj!!

  • Pierre 16:55 13.april 2023.

    Čisto tako mimogrede ''quickie'' v angleščini pomeni seks ''na brzaka'' ali ''wham bam thank you ma'm'', za polulat!!!!!