Magazin > VIP
55 ogledov

Voditeljica poljubila sovoditeljico

Kelly Osbourne in Kathy Griffin Instagram
Kelly Osbourne ima s svojimi sodelavci zanimiv odnos. Na svoj Instagram je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri se z novo voditeljico Fashion Police Kathy Griffin dotikata z jeziki.

Kelly Osbourne je brez dlake na jeziku. Dobesedno. Na svojem Instagram profilu je namreč objavila fotografski kolaž s tremi fotografijami, s katerimi razkriva, kaj imajo njeni sodelavci radi. Pozornost vzbudi predvsem sredinska fotografija, na kateri se Kelly in nova voditeljica oddaje Fashion Police Kathy Griffin dotikata z jeziki. Toda to ni vse. 30-letnica je pri vsaki fotografiji dodala pripis in tako pri tretji, na kateri njena kolegica Guiliana Rancic občuduje Kellyjine prsi, razkrila, da ima Guiliana rada prsi.

Kljub fotografijam iz zakulisja oddaje, na katerih se zdi, da so razposajena družbca Fashion Police tudi zasebno veliki prijatelji, pa v medijskem svetu še vedno krožijo govorice, da Kelly ni zadovoljna s Kathyjino voditeljsko vlogo, ki jo je dobila potem, ko se je septembra lani umrla legendarna voditeljica Joan Rivers. "Potem ko je Joan umrla, je Kelly resnično mislila, da bo zdaj ona postala obraz Fashion Police.Toda, ko se je razvedelo, da bi si Joan želela, da njene čvelje obuje Kathy, je bila Kelly prizadeta," je povedal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.