Magazin > VIP
3233 ogledov

Voditeljica RTVS delila anekdoto s Clooneyjem in Efronom

veronika žajdela Instagram
Zgodilo se je v Benetkah.

Voditeljica oddaje Dobro jutro, Veronika K. Žajdela, je velika ljubiteljica sedme umetnosti. Redno se udeležuje domačih in tujih filmskih festivalov, še zlasti pri srcu sta ji festivala v Benetkah in Cannesu, kjer jo boste srečali vsako leto. Njena ljubezen do filma je tako velika, da si, kljub temu da tam ustvarja novinarske vsebine, vse stroške bivanja krije sama.

Veronika ustvarja tudi YouTube kanal, na katerem je sedaj razkrila skrivnosti festivalov in s svojimi oboževalci delila prikupno anekdoto iz Benetk, kjer se je pred leti udeležila zelo zaželenega žura. Pravi, da je bilo tistega leta na zabavi, ki jo je organizirala neka revija, približno 1000 ljudi. Prostor je bil nabito poln, največ ljudi se je seveda gnetlo pri točilnih pultih. "Na eni strani bara je bilo malo manj ljudi. Tam sta stala dva moška, ki sta se pogovarjala in v roki že držala pijačo. Zame je to pomenilo: 'Pijačo že imata, zato se lahko vrinem med njiju, saj ne čakata več.' Rekla sem: 'Oprostite, lahko stopim do bara?' Odvrnila sta: 'Seveda.' Stopila sem naprej in poskušala pritegniti pozornost točaja. Med čakanjem sem se obrnila in videla, da sem se vrinila med Georgea Clooneyja in Zaca Efrona. Bizarna situacija. Najstnica v meni je kričala, na zunaj pa sem obdržala "poker obraz". 'Nič posebnega. Clooneyja in Efrona lahko vsak dan srečaš na zabavi ..." je v smehu povedala. 

Kaj vse je še doživela na festivalih, si lahko ogledate v videu. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.