Magazin > VIP
5381 ogledov

Voditeljica TV Slovenija prodaja prave dragulje

veronika žajdela Instagram
"Zakaj bi bilo skrito v temi v moji omari, ko pa lahko sije in blešči na tebi!“ pravi Veronika Žajdela.

Voditeljica oddaje Dobro jutro, Veronika Žajdela, je na Instagramu odprla novo stran, ki bo močno razveselila modne navdušenke. Postavna Mariborčanka se je namreč odločila, da se loči od nekaterih kosov oblačil in čevljev, ki jih ne nosi več. 

"Trajnostno nakupovanje je v zadnjem letu končno tudi pri nas bolj 'in'. Že prej smo sicer preko ebayev in podobnih strani lahko kupovali stvari „iz druge roke“ in stigma, da gre za slabo robo, je počasi izginjala. Ideja za tem je, da lahko za drobec originalne cene dobimo zelo dobro ohranjen dizajnerski kos, ki ga je nekdo morda nosil le enkrat,“ je priljubljena televizijka povedala za Žurnal24 in dodala: "Stvari, ki jih ne nosim več in so dobro ohranjene, ponavadi podarim, pri dražjih kosih pa je situacija drugačna. Eden od načinov, da si lahko privoščimo nov izdelek, je tudi ta, da se od starega poslovimo. Gre za zelo dobro ohranjene dizajnerske stvari, največ se je nabralo čevljev. Veliko imam na primer podobnih modelov škornjev znamke Le Silla. Nekaterih ne nosim, ker se drugi bolje podajo k mojemu stilu. Škoda bi bilo, da pri meni stojijo v omari. Zakaj ne bi nekoga razveselila z lepimi škornji za precej nižjo ceno od originalne, jaz pa začnem varčevati za kakšen nov kos.“

Veronika nam je še zaupala, da so se že javila dekleta, ki jih zanimajo njene stvari. "Na spletu je veliko prevar, velikokrat kupimo mačka v žaklju, še zlasti kočljivo je kupovati rabljene stvari, saj nikoli ne veš, kdo je oddal oglas. Jaz si ne morem privoščiti, da bi komu prodala stvar, ki ni v dobrem stanju, saj me ljudje poznajo in vedo, kje me najdejo,“ je v smehu še dodala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronika Žajdela (@veronika.zajdela.closet)

Komentarjev 1
  • abraham5 09:05 20.november 2020.

    od kje pisunki tolk dnarja...aja sugar baby