Magazin > VIP
95 ogledov

Vojna napoved? To je objavila 57 let mlajša žena avstrijskega milijonarja

cathy lugner, richard lugner Profimedias
Avstrijski milijonar Richard Lugner se je ločil od svoje 57 let mlajše žene Cathy.

Gradbeni mogotec, avstrijski milijonar Richard Lugner, je za avstrijske medije potrdil, da se bosta s Cathy ločila. Ločitvene dokumente sta podpisala danes opoldne, je potrdil njen odvetnik Michael Krüger. 

Da je njun zakon v krizi, je znano od poletja, ko je Cathy v šovu Big Brother slavnih povedala, da s svojim 84-letnim možem ni srečna. Pozneje je v nekem intervjuju še dodala, da je Lugnerjeva družina ni nikoli sprejela, da so jo žalili, mož pa se nikoli ni postavil na njeno stran.

O paru se je veliko pisalo pretekli teden, ko se je razvedelo, da ima milijonar raka na prostati. Ko je dobil diagnozo, je bila žena v Parizu. Povedala je, da o bolezni ne ve nič. Lugner, ki ima za sabo že štiri ločitve, se je odločil za šesttedensko kemoterapijo in sedaj poudaril, da mu je žena stala ob strani, a zakona kljub temu ne moreta rešiti.

Cathy se na ločitev javno še ni odzvala, na Facebooku pa objavila napis: "'Unfuck yourself' (pusti sranje za sabo, op. avt.). Bodi, kdor si bil, preden so se zgodile stvari, ki so zasenčile tvoj jeb*** sij.“  Je s tem mislila svoj zakon?

Kakor koli že, Cathy ne bo dolgo žalovala. Mrzlično se že pripravlja na svojo rojstnodnevno zabavo, ki bo 10. decembra.

 
Komentarjev 1
  • STF 15:51 30.november 2016.

    €€€ "ch-ching"