Magazin > VIP
9661 ogledov

Vojvodinja Kate navdušuje z drugačno pričesko!

kate middleton
1/3
Profimedia
Takšen stil smo sicer bolj vajeni pri Meghan Markle.

Valižanska princesa Kate se je odločila za spremembo pričeske. Namesto dolgih kodrov, ki so uokvirjali njen obraz, je prednje lase malce skrajšala in danes nosi daljši frufru.

Lepotica si je za prav poseben dogodek lase spela v figo, tako svoje lase rada nosi tudi njena svakinja Meghan Markle, ki je spremembo še bolj poudarila. Verjetno pa se je za tako pričesko odločila iz praktičnih razlogov. Tistega dne je namreč obiskala ustanovo, ki pomaga otrokom s posebnimi učnimi potrebami. Z njimi je sedela na tleh in komunicirala z družinami.

Kate je v začetku tega leta začela kampanjo Shaping Us. "Kampanja je v osnovi usmerjena v osvetljevanje kritičnega pomena zgodnjega otroštva in tega, kako nas oblikuje odrasle," je razložila Kate in dodala: "Zato je bistvenega pomena, da razumemo edinstven pomen naših najzgodnejših let in kaj vse lahko storimo, da pomagamo prihodnje generacije vzgojiti v srečne, zdrave odrasle."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.