Magazin > VIP
34904 ogledov

Vojvodinja Kate: Njena telesna govorica presenetila strokovnjakinjo

kate middleton, rilliam Profimedia
Nepričakovano zadržana. To je razlog.

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia
Britanci so praznovali Remembrance Day, dan, na katerega se spominjajo žrtev vojn. Ob tej priložnosti vsako leto v sloviti dvorani Royal Albert Hall priredijo tudi festival, ki se ga udeležijo člani kraljeve družine. Letos tako niso manjkali kralj in kraljica ter prestolonaslednik in njegova žena Kate. Slednja je bila vidno bolj zadržana kot prejšnja leta, ocenjuje strokovnjakinja za telesno govorico Judi James. Za to je imela dober razlog. 

Kate si je za dogodek nadela obleko Emily Wickstead. Poleg makovega cveta, ki so ga nosili vsi, je črno kreacijo popestrila biserna ogrlica, ki jo je princesa podedovala od moževe babice, kraljice Elizabete II. James pravi, da se je Kate odločila za zelo preprosto kreacijo zato, da bi ta verižica prišla bolj do izraza, saj gre za poklon pokojni monarhinji.

Izbira obleke James ni presenetila, jo je pa presenetil sramežljivi nastop para. "Williamova in Katina telesna govorica je prikupna in sramežljiva. Intenzivne gube okoli njegovih ust, ki tvorijo nekoliko potlačen fantovski nasmeh, medtem ko se zdi, da se Kate skriva za svojimi lasmi ..." Mamica treh otrok je svoje roke večkrat prekrižala pred telesom in s to zadržano gesto po mnenju strokovnjakinje dala svetu vedeti, da ne želi zasenčiti kralja Karla in kraljice Camillo

 

Komentarjev 1
  • Pierre 18:13 13.november 2023.

    To pa je novica!!!! HVALA!!!!