Magazin > VIP
15880 ogledov

Vojvodinja Kate razjezila Dance

kate middleton Profimedia
Danski mediji so bili sprva vzhičeni, sedaj pa so jezni.

Dance je v začetku februarja dosegla vest, da jih bo obiskala vojvodinja Kate, ki je že od leta 2011 niso videli v svoji deželi. Takrat jih je obiskala v družbi moža, včeraj pa je na Dansko pripotovala sama.

Namen obiska je krepitev odnosov med Veliko Britanijo in Dansko in tudi promocija Katine dobrodelne fundacije, ki se zavzema za najmlajše. Danska velja za eno vodilnih držav, ki z investicijami podpirajo zdrav razvoj otrok po vsem svetu, zato je Kate pomembno, da se z njimi pogovori tudi o dobrodelnosti. 

Začetno veselje danskih medijev, ki so se kraljevega dvodnevnega obiska močno veselili, pa je skalilo sporočilo britanskega veleposlaništva, ki je skandinavske medije posvarila, naj vojvodinji ne postavljajo vprašanj o princu Andrewu. Če se tega ne bodo držali, bodo novinarje vrgli iz dvorane, je razkril novinar časnika B.T. in poudaril, da bi se morali mediji temu upreti. Čeprav razumejo pomisleke Britancev, bi bilo po njihovem mnenju zanimivo vedeti, kaj si o škandalu okoli Andrewa misli vojvodinja - tudi zato, ker bo Kate obiskala organizacijo, ki pomaga ženskam v stiski. 

 

Komentarjev 2
  • mici79 17:45 23.februar 2022.

    phaha, ja, če so jezni, ker so tako dolgo čakali, da pride na Dansko, da jo sprašujejo o sorodniku njenega moža, potem je pa to njihov problem. Kaj ima pa ona veze z njim, če je prišla tja zaradi dela ...prikaži več povezanega z otroki....

  • Evangelina_Moore 13:17 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎