Magazin > VIP
21899 ogledov

Vojvodinja Kate se ne počuti dobro

kate middleton, meghan markle Profimedia
Je menda tik pred izgorelostjo.

Z odhodom Harryja in Meghan je na britanskem dvoru nastala velika luknja, ki jo sedaj poskušata zakrpati bodoči prestolonaslednik William in njegova soproga Kate. Mediji poročajo, da je dela ogromno, zaradi česar se še zlasti Kate počuti "izmučeno in ujeto“.

Par je tako, ko se je pojavila kriza zaradi koronavirusa, pljunil na roke, da bi podprl svoje podanike. Skoraj vsak dan sta se oglasila preko video klicev in bila v stiku z različnimi organizacijami in zdravstvenimi ustanovami ter jim ponudila pomoč. Udeležila sta se celo spletnega bingo večera s stanovalci nekega doma za ostarele.

38-letna vojvodinja je pri tem vedno nasmejana in sproščena, a to je menda le "fasada“. Kate ni zadovoljna, piše Tatler. Je utrujena, poleg tega pa zaradi obilice dela tudi besna. Prijatelj kraljevega para je povedal, da želita biti William in Kate starša, ki sta vedno na voljo svojim otrokom, a sta jima to zakonca Sussex preprečila, saj sta se požvižgala na njuno družino. V njunih očeh sta Harry in Meghan ravnala zelo egoistično, ker niti pomislila nista, kakšne posledice bo njuna odločitev imela za Williamovo družino. "Svojih otrok verjetno nikoli več ne bosta mogla sama odpeljati v šolo,“ je še dejal vir. "Kate je zaradi količine dela besna. Kljub temu se smeje in se lepo obleče, v resnici pa si tega ne želi,“ pa je povedal neki drugi vir, ki je še pripomnil, da lepotica gara kot kakšen direktor, a zato ne bo dobila "bonusa ali počitnic“.

Na Joongli je vedno zabavno!

 

Komentarjev 5
  • Skira 11:34 27.maj 2020.

    Šarca pokličite, on je mojster za probleme delat

  • munja 11:31 27.maj 2020.

    Če imajo probleme, naj jih rešijo. Mi jim nismo krivi.

  • Ender3 10:54 27.maj 2020.

    Se ne počuti dobro, ker jo medijsko izčrpavajo, Kot je to pričujoči primer, koga le to briga.