Magazin > VIP
6226 ogledov

Vojvodinja Meghan: Oče ji bo v hrbet zaril nov nož

meghan markle Profimedia
Njegovi novi načrti ji ne bodo prav nič všeč.

Thomas Markle o svoji slavni hčerki zelo rad govori – menda tudi stvari, ki ne držijo.

Odnos z njo se je zaradi tega skrhal in čeprav sta si bila nekoč zelo blizu, danes nista v stikih. Thomas tako svojega vnuka še nikoli ni videl, čeprav hči že eno leto živi v ZDA.

Da bo tako tudi ostalo, je poskrbel kar sam, saj namerava posneti dokumentarni film o sebi in Meghan. "Ljubim jo, a ne odobravam tega, kako se obnaša,“ je že pred časom povedal o hčerki, ki se po njegovem mnenju preveč pritožuje, čeprav živi zelo privilegirano življenje.  

To kritiko je izustil poleti, ko je Meghan doživljala pekel. Takrat je namreč izgubila drugega otroka. 

Film namerava dokončati še letos, kje ga bodo prikazali, še ni znano, je pa Markle obljubil, da bo končno prikazana "cela slika“. "Začelo se bo z mojim življenjem, mojo ljubeznijo do gledališča in televizije ter kako mi je tam uspelo. Nato pa bo govora tudi o mojem življenju z Meghan, kako je odraščala, o njeni izobrazbi in kako se je začela njena kariera,“ je povedal The Sun in dodal, da sta se v preteklosti dobro razumela – vse do selitve v Kanado. "Takrat se je začela nova zgodba – 'Kaj se je zgodilo z mojim otrokom?'“

Thomas namerava objaviti še nikoli videne video posnetke in fotografije slavne hčerke. Meghan njegova ideja zagotovo ne bo všeč, saj je Thomas že večkrat dokazal, da mu ne more zaupati. Medijem je med drugim poslala zasebna pisma, ki jih je dobil od vojvodinje, zaradi česar je Meghan Mail on Sunday tožila, ker so jo prikazali v zelo nelaskavi luči in le očetovo plat zgodbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.