Magazin > VIP
2238 ogledov

Vojvodinja Meghan odpustila svojega odvetnika

meghan markle, princ harry Profimedia
Sedaj je najela odvetnika, ki je dobro poznal tudi princeso Diano.

Vojvodinja Meghan, ki toži Mail on Sunday, je odpustila svojega znanega odvetnika, Davida Sherborna, in najela novega zvezdniškega zagovornika, ki sliši na ime Justin Rushbrooke. Rushbrooke je zastopal že celo vrsto znanih obrazov, med drugim tudi Kate Moss, Hugha Granta, Michaela Douglasa in Lady Di. Nazadnje ga je najel Johnny Depp, ki se je odločil za tožbo proti tabloidu Sun, ki je poročal, da je Depp pretepel ženo Amber Heard

Kot je znano, Meghan Markle in princ Harry tožita izdajatelja tednika Mail on Sunday, ker je objavil del pisma, ki ga je Meghan poslala očetu, s katerim od poroke s princem ni v dobrih odnosih. Medij je pismo dobil od Thomasa Markla, v njem pa mu je Meghan izrazila bolečino zaradi prekinjenih odnosov in komuniciranja s tabloidi.  The Mail on Sunday se medtem brani s tem, da je obstajal "velik in zakonit" javni interes za objavo pisma, saj se člani kraljeve družine "zanašajo na publiciteto o sebi in svojih življenjih, da bi ohranili svoj privilegirani položaj in se promovirali". 

Vojvodinja še trdi, da je izdajatelj Associated Newspapers napačno navedel vsebino SMS sporočil, da bi par prikazal v manj dobri luči, in da so oni tisti, ki so povzročili spor med njo in njenim očetom. Kraljevi par je tudi prepričan, da so imeli tabloidi zle namere in da je bilo negativno poročanje del večjega načrta proti Meghan. Te argumente je sodnik zavrnil in vsaj na začetku ne bodo smeli biti del glavne obravnave. Kot je razložil, se mu ti argumenti ne zdijo relevantni za obravnavo o zlorabi osebnih podatkov in kršenju avtorskih pravic. Meghan je morala zaradi te „klofute“ poravnati odvetniške stroške medija. To jo je stalo 75 tisoč evrov.
 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • Ender3 12:46 22.september 2020.

    Uredništvo!, kaj avrorja teh prispevkov pa ne boste odpustili.?