Magazin > VIP
28853 ogledov

Volodimir Zelenski: Bo upošteval hčerino željo?

zelenski Instagram
Trenutno igra najpomembnejšo vlogo svojega življenja. Njegova hči je bila že pred vojno proti temu, da bi se potegoval za drugi mandat.

Maja 2019 je Volodimir Zelenski zaprisegel kot šesti predsednik Ukrajine. Nekdanji igralec se je znašel pod ogromnim pritiskom, saj je Rusija 24. februarja napadla Ukrajino.

Ameriški predsednik Joe Biden je ukrajinskemu kolegu ponudil zatočišče, a se je 44-letni Zelenski odločil, da bo ostal v svoji domovini. Njegova žena Olena (44), sin Kiril (9) in hči Aleksandra (17) pa so državo zapustili in so na varnem. 

Aleksandra pa že pred začetkom vojne ni odobravala očetovih političnih ambicij. Agencija "Report News Agency" poroča, da se je najstnica že pred začetkom invazije izrekla proti drugemu mandatu. "Moja hči o tem govori zelo odkrito. Ne želi, da bi še enkrat kandidiral. Ne glede na to, kako jo ljubim, je to odvisno od kapacitet, ki jih bomo do takrat imeli. To je moja želja in dogovorila sva se. Zanjo je težko, ker bi sicer lahko v tujini študirala brez prisotnosti varnostnikov. Zanimajo jo mednarodni odnosi. Sanja o karieri v mednarodnem gospodarstvu," je Zelenski lani zaupal v neki lokalni oddaji.

Od druge kandidature bi tako odstopil le, če bi se našel primeren kandidat. Naslednje volitve bodo v Ukrajini predvidoma potekale 2024.

 

Komentarjev 14
  • pofukanavlada22 16:45 07.marec 2022.

    ma jebi si mater nacist

  • Imelda_Wolff 10:45 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 09:46 07.marec 2022.

    Sami pametnjakoviči. Me prav zanima kako bi se vi odločali na njegovem mestu. Zakaj ne pljuvate po Putinu, ki bo Ukrajino zradiral z zemljevida sveta, ki dejansko ogroža cel svet v imenu nekih idealističnih idej, ki se lahko porodijo samo ...prikaži več v glavi hudo bolnega človeka?