Magazin > VIP
103 ogledov

Voščili tudi znani

Atraktivne artistke Ambiental Performancesa (Foto: Klemen Kopitar)
1/6
Žurnal24 main
Na vabilo na 2. rojstni dan kluba Top so se odzvali številni znani Slovenci, ki sicer – kot so nam zaupali – bolj poredko zahajajo ven. Ljubše so jim namreč zasebne zabave.

Klub Top je včeraj obeležil svoj drugi rojstni dan. Slavljencu so prišli voščit tudi številni znani obrazi, ki so poplesavali ob ritmih hišnih didžejev Petra Golda, Hilltona in Tineta ter članov skupine Makao live, veliko zanimanje pa je požel tudi nastop artistične skupine Ambiental Performances.

Playboyeva zajčica in vodja Diamantk, skupine seksi promotork in hostes, Doroteja Premužič, v Ljubljani najraje žura ravno v klubu nad mestom, sicer pa prisega na Maribor. "V Mariboru so ljudje veliko bolj sproščeni, pa tudi več ljudi poznam tam. Meni se zdi, da je tam veliko boljši žur. Tudi prijatelji iz Ljubljane, ki jih kdaj povabim zraven, pravijo, da je v Mariboru vse veliko bolj sproščeno, da gre za neko drugo energijo. Najpomembnejša pri žuru je sicer družba. Najraje sem s prijateljicami, pa seveda tudi s fantom. Zelo pomembna pa sta mi tudi glasba, saj ta dviga temperaturo, in ambient."

Glasbenica Mirna Reynolds, ki je ta večer v omenjeni klub prišla čisto slučajno, je za naš portal povedala, da se zaradi medijske izpostavljenosti najraje zabava doma, če že gre ven, pa ji je zelo pomembna glasba, saj zelo rada pleše. "Najraje poslušam glasbo iz 80. let prejšnjega stoletja, ameriški country in reggae, nič pa nimam niti proti pristni domači veselici, saj lahko harmonika poskrbi za odličen žur. Veliko tudi nastopam po veselicah, čeprav nimam takšne glasbe. Kadar se zabavamo doma, pa najprej poskrbimo za večerjo. Zmenimo se, da vedno kuha kdo drug. Radi si skupaj pogledamo tudi kakšen talent šov, kot je denimo X Factor, kdaj pa tudi kaj popijemo."

Boštjanu Zupančiču je pri žuru najpomembnejša dobra družba. "Če je družba dobra in sproščena, potem je tudi zabava. Najboljše zabave so spontane, nenačrtovane," nam je povedal klaviaturist skupine Victory in po mnenju številnih žensk njen najpostavnejši član, ki sicer ni pogost obiskovalec klubov, saj jih ima zaradi 20-letnega igranja že "polno kapo". "Z dvema prijateljema sem bil v mestu, pa smo se odločili, da gremo pogledat, kaj se dogaja. Sicer imam raje kakšne zasebne zabave, na katerih kaj pojemo in popijemo. Ravno včeraj sem za prijatelje, s katerimi smo si ogledali nogometno tekmo, pripravil mehiške tortilje, zraven pa postregel s pivom. Luštno je bilo."

"Zelo redko hodim v klube, čeprav se rada družim," nam je dejala stilistka Slavka Pajk, ki smo jo v klubu ujeli s partnerjem, za naš portal pa je pokomentirala tudi styling obiskovalcev. "Žal lahko rečem samo, dolgčas. Zunaj je čisto druga scena. Saj se premika, a počasi. Tudi jaz sem denimo oblečena v črno, a črna se da obleči tudi kako drugače. Na splošno se mi zdi, da je premalo poguma. Obstaja še kaj drugega kot samo kavbojke in srajčke. Vsakemu svetujem, da se pogleda v ogledalo in se vpraša, kaj si upa. Najprej si sicer moraš biti sam sebi všeč. Če imaš trebuh, obleci majico čez boke, če imaš idealno postavo oziroma si čez zimo kaj delal na sebi, pa to pokaži. Opažam pa tudi veliko pomanjkanje okusa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.