Magazin > VIP
10 ogledov

Vozila je Britney

Brit živi v smrtnem strahu.
1/7
Žurnal24 main
Za prometno nesrečo, o kateri smo že poročali, je bila kriva Britney Spears. Nesreča se je zgodila, ker si je pevka popravljala make up!

V minutah pred trčenjem treh avtomobilov si je pevka Britney Spears, tako kot mnogo žensk, med vožnjo popravljala make up.

In če so se včeraj še spraševali, ali je Britney sedela za volanom ali ne, je danes jasno, da je. Voznik, v katerega je trčila, je povedal, da je opazoval mlado žensko za volanom, ki si popravlja make up. Šele ko je gospodična trčila vanj, je doumel, da za volanom sedi znana pevka.
Po trčenju je iz avtomobila izstopil njen varnostnik, ki se je za nesrečo tudi opravičil. Britney pa se ni čutila dolžno komurkoli podajati pojasnilo, vse, kar je povedala, je bilo, da je namenjena na večerjo s svojo mamo.

Policisti so opravili tudi test alkoholiziranosti, in sicer dobri stari "sledi mojemu prstu", kar je pevko dodobra nasmejalo. Vendar se je hitro nehala hihitati, se zresnila in opravila test. Zanimivo pa je, da so policisti testirali samo njo.

Čeprav v nesreči ni bil nihče poškodovan, pa moški, udeležen v nesreči, trdi, da se je zbudil z bolečim hrbtom in da bo verjetno obiskal kiropraktika. Se Britney obeta tožba zaradi klasičnega "natega", ki ga večina udeležencev uporablja v takih tipih prometnih nesreč? Mnogo ljudi je namreč zelo iznajdljivih in toži o bolečinah v vratu, si kupi opornico in nato zahteva veliko denarno odškodnino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.