Magazin > VIP
3342 ogledov

Vroče razmerje: Zaradi te ženske je Elon Musk prevaral prijatelja

Sergey Brin
1/2
Profimedia
Musk obtožbe zavrača.

Wall Street Journal je citiral vire, ki pravijo, da je šef Tesle, Elon Musk, v začetku leta na neki zabavi svojega prijatelja, Sergeya Brina, soustanovitelja Googla, na kolenih prosil za odpuščanje, ker je z njegovo ženo Nicole Shanahan skočil med rjuhe. 

Musk naj bi se z Nicole zapletel konec lanskega leta med umetniško razstavo v Mimiju, januarja pa je Brin zahteval ločitev. Kot razlog je navedel nepremostljive razlike.

Musk se je tistega leta razšel z glasbenico Grimes, nesrečna pa naj bi bila tudi Nicole, saj je bil njen zakon zaradi stresa, ki ga je s sabo prinesla pandemija, že nekaj časa v krizi. Z možem naj bi se takrat že razšla, še vedno pa sta živela pod isto streho. 

Musk je poročanje zavrnil. Pravi, da je Nicole videl le dvakrat v zadnjih treh letih. Nikoli nista bila sama in med njima ni bilo nikoli nič romantičnega, je zapisal na Twitterju. "S Sergeyem sva prijatelja. Sinoči sva bila skupaj na zabavi," je še pripomnil.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:24 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na daan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......................... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com