Magazin > VIP
36 ogledov

"Vrtala si je po nosu in spuščala vetrove"

Britney Spears
1/6
Flynet
Potem ko je nekdanji varnostnik Britney Spears razkril, da ga je pop princeska spolno nadlegovala, se je zdaj odločil za tožbo. V sodni dokumentaciji pa med drugim navaja, da se je pevka drogirala in da je zelo zanemarjena.

Nekdanji policist Fernando Flores, ki je bil nekaj mesecev Britneyjin varnostnik, je pred kratkim vložil tožbo proti pop princeski, saj naj bi ga ta spolno nadlegovala. Zdaj pa je na sodišiče predložil še dokaze, da se je pevka v času njegovega službovanja drogirala, ter da se več dni ni umivala. V sodni dokumentaciji je navedel več njenih "umazanih" navad. "Pred mano je glasno spuščala vetrove, vrtala si je po nosu, bila je glasna in nadležna, več dni se ni tuširala, ni uporabljala deodoranta, ni si umivala zob, česala las, ni nosila čevljev ali nogavic ..." je razkril Flores.

Od pop zvezdnice zato zdaj zahteva deset milijonov dolarjev odškodnine (skoraj sedem milijonov evrov), saj je po lastnih besedah zaradi njenega obnašanja utrpel psihološki stres, dobil napade tesnobe, postal naj bi celo depresiven.

Njeni bližnji prijatelji so Floresa že označili za lažnivca, ki se hoče "okoristiti z Britneyjino slavo in uničiti njen ugled v javnosti". Britney pa njegovih obtožb še ni komentirala.

Komentarjev 2
  • 1111 16:28 21.julij 2011.

    spet eden, ki želi na lahek način povečat svoj proračun...

  • NejaS 09:28 21.julij 2011.

    Ok, to, da prdi, si vrta po nosu, se ne tušira je nagravžno, nikakor pa ne kaznivo, še manj nadlegovanje. Saj ni bil suženj, je bil samo najet varnostnik, nej da odpoved. Svašta, mene bi lahko potem tudi kdo tožil, ...prikaži več ker danes ne nosim nogavic, počešem se pa načeloma enkrat dnevno ... Aja pa deodoranta ne uporabljam (ker je svinjarija in imam raje deo kamen) - smrtna kazen?