Magazin > VIP
42 ogledov

"Vsak večer sem držal Michaelov penis"

Conrad Murray EPA
Conrad Murray je v intervjuju za Daily Mail spregovoril o Jacksonovih najintimnejših trenutkih.

Conrad Murray je izdal, kako blizu sta si bila s pokojnim kraljem popa Michaelom Jacksonom: "Vas zanima, kako blizu sva si bila? Vsako noč sem mu držal penis in mu vstavil kateter, saj je ponoči trpel za inkontinenco. Michael je vedno nosil črne hlače, saj je še nekaj ur po tem, ko je šel na stranišče, kapljalo od njega." Izdal pa je celo nekaj intimnejšega: "Michael si ni znal natakniti kondoma, zato sem mu pomagal pri tem."

Bizarnim Murrayjevim izjavam ni konca. Izdal je tudi, da imajo Prince, Paris in Blanket Jackson različne očete, da Michaela ni med njimi in da kralj popa ni nikoli spal z bivšo ženo Debbie Rowe. Povedal pa je še, kako naj bi Jackson umrl: "Mislim, da se je zbudil, zagrabil propofol in si ga vbrizgal. To je naredil prehitro, zaradi česar se mu je ustavilo srce." Murray, ki je bil leta 2011 obsojen nenaklepnega uboja kralja popa, je bil iz zapora izpuščen 7. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.