Magazin > VIP
32 ogledov

Vsaka ljubica ga bo stala 24 milijonov

Elin in Tiger v srečnejših časih. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nezvesti Tiger Woods bo moral po zadnjih informacijah svoji ženi Elin Nordegren ob ločitvi plačati 24 milijonov dolarjev za vsako ljubico, s katero jo je prevaral.

Poleg velike vsote denarja, ki se iz dneva v dan povečuje, bo moral Tiger svoji ženi odstopiti tudi hišo na Floridi in stanovanje v Stockholmu, medtem ko bo njemu ostalo drugo posestvo na Floridi in v Los Angelesu.

 

Milijoni za molk

Denar, ki ga bo prejela Elin, bi po besedah Tigerjevega odvetnika moral zadostovati, da bo švedska lepotica držala jezik za zobmi. S tem je imel v mislih podrobnosti zvezdnikovih afer, ki jih javnost še ne pozna.

 

Po drugi strani pa se bo moral Tiger zavezati, da svojih otrok ne bo spoznaval z novimi ljubicami. Elin je namreč nedavno zelo razjezilo, ko je 35-letni golfist na rojstni dan hčerke Sam brez njene vednosti pripeljal novo dekle.

 

Ko so odvetniki na koncu naredili seštevek vsega, kar bi po ločitvi moralo pripadati prevarani ženi, je znesek pokazal vrtoglavih 700 milijonov dolarjev (567 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.