Magazin > VIP
16 ogledov

"Vse je odvisno od Miša"

Sandra Auer Žurnal24 main
Sandra Auer, finalistka Big Brotherja slavnih, je spregovorila o svojem prvem tednu izven hiše in o načrtih za prihodnost.

Kaj ste počeli ta teden, odkar ste doma?
V bistvu še nisem imela časa zase. Niti naspala se nisem, saj sem spala od 5 do 6 ur na dan. To ni tisti pravi teden, za katerega bi lahko rekla, da živim po starem.

S čim se trenutno ukvarjate?
Imam veliko obveznosti, precej časa pa preživim tudi v Ljubljani, saj imam veliko intervjujev.

Kako potekajo priprave na dobrodelni koncert, ki ga boste za otroke iz socialno ogroženih družin organizirali januarja?

Nisem še začela priprav na koncert, pri njih pa mi bodo zagotovo pomagali starši. Pri projektu bodo sodelovali tudi vsi stanovalci Big Brotherja slavnih, ogromno jih je že v hiši privolilo v sodelovanje. Povabila bom tudi stanovalce finskega Big Brotherja, za njihovo prenočišče pa bom poskrbela sama.  

Kako zdaj gledate na finalno oddajo, ko je Nina Osenar izsilila vaš odgovor na Miševo snubitev?

Jaz na to gledam kot na del šova, o katerem se mora pisati in govoriti. Ninina vloga je pač bila, da iz tega naredi čim večji spektakel. Pozneje sem povedala, da je šlo za nesporazum. Miško je sicer super človek, ampak midva sva skupaj živela v nerealnem svetu.

Sta se z Mišem že dobila? Menda vam pripravlja tudi nekakšno presenečenje. Veste, za kaj gre?
Še vedno se nisva dobila in ne vem, kakšno presenečenje mi pripravlja. Oba imava veliko obveznosti, trenutno pa je vse odvisno od njega. Bom pa razumela, če se bodo stvari zunaj odvijale drugače kot v hiši.

Sandra Auer Mi%C5%A1o Kontrec | Avtor: Mediaspeed.net Mediaspeed.net

 

Ste si ogledali posnetke iz hiše? Kaj menite o njih?

Ogledala sem si posnetke iz finskega Big Brotherja, pri eni kolegici pa tudi nekaj posnetkov iz naše hiše. Drugega ne mislim gledati. V bistvu me ne zanima, kdo je o meni grdo govoril in me nominiral, saj v ljudeh vedno iščem samo pozitivne stvari.

Kako gledate na celotno zadevo Si jedla sir?
Zelo pozitivno. V tistem trenutku, ko sva se z Ines skregali, si nisem niti predstavljala, da bi lahko iz tega nastala tako velika zadeva. Vsekakor sem se zelo burno odzvala, toda vsemu skupaj se lahko le nasmejim.

Veste, da imate tudi svojo Facebook stran?
Ne, za to nisem vedela.

V kakšnem odnosu ste z Ines?
Slišiva se skoraj vsak dan. Čeprav mi je veliko ljudi povedalo, da me je Ines ogovarjala, o meni slabo govorila in me nominirala, pa se jaz na to ne oziram. V hiši je bil vsak drugačen, kot je zunaj. Jaz jo sprejemam takšno, kot je. Sva prijateljici.

Kakšne načrte imate s svojo pevsko kariero?
Posnela bom Poletno noč, o duetu z Mišem pa se morava še dogovoriti. Svoje pevske kariere ne dojemam kot nekaj, s čimer služim. Pojem zaradi sebe in s srcem, tudi svoje nastope jemljem resno. Vem, da imam posluh, čeprav nekateri menijo drugače, tudi Damjan Murko. Ni pa petje nekaj, kar bi mi bilo na prvem mestu.

Kaj točno je tema vaše diplomske naloge? Boste pisali o čem specifičnem iz Big Brotherja?

Z mentorico se nisva srečali, zato še ne vem, o čem točno bom pisala.

Kaj so vam starši rekli po prihodu iz hiše?

Mi smo takšna družina, da se v vsem podpiramo. Vesta, da nisem konfliktna oseba, čeprav sem bila v šovu večkrat tako prikazana. Nisem pa ju z ničemer razočarala in ničesar mi nista očitala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.