Magazin > VIP
24 ogledov

Vse najboljše, mali princ!

princ George
1/3
Profimedias
Sinček britanskega princa Williama, princ George, praznuje prvi rojstni dan.

Pred enim letom je svet nestrpno čakal rojstvo malega princa Georgea. Pred bolnišnico, v kateri je rodila Kate, je že več dni pred velikim dogodkom kampiralo več deset fotografov iz celega sveta. 22. julija 2013 pa je Velika Britanija le dobila bodočega kralja, ki sliši na ime George Alexander Louis, princ Cambridgea.

Britanski dvor je že pred nekaj dnevi objavil nove fotografije svojega najmlajšega člana, ki že veselo koraka po svetu, ob njegovem rojstnem dnevu pa so javnost razveselili še z dvema novima posnetkoma, na katerih mali George sedi v Katinem naročju. Fotografije so bile posnete že v začetku julija, ko se je lepa družinica udeležila razstave metuljev. Ob tej priložnosti sta se Kate in William na svoji spletni strani zahvalila za lepe želje, ki jih je družina prejela v zadnjem letu.

Predstavnik dvora je izdal, da bosta William in Kate priredila majhno rojstnodnevno zabavo, na katero so povabljeni le člani družine in nekaj najožjih prijateljev.

Znano je tudi, kaj bo princ dobil od babice in staršev. Kraljica Elizabeta II. je dala njemu v čast izdelati posebne kovance, Kate in William naj bi posnela zgoščenko z uspavankami, William pa bo sinu poklonil še ročno izdelano žogo za nogomet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.