Magazin > VIP
55 ogledov

Vse niti vleče Carole Middleton

Kate s sestro Pippo in materjo Carole na včerajšnji predporočni generalki. (Foto Žurnal24 main
Kot kaže, ima Carole Middleton na Williama in Kate večji vpliv kot kraljica.

Kate in William sta se po rojstvu sinčka George zatekla h Katini mami Carole v mestece  Bucklebury. Da bi član ožje kraljeve družine po porodu zbežal iz Londona oziroma palače, se sicer dotlej še ni zgodilo, zato kraljica nad to idejo ni bila nikoli navdušena. Sedaj se je razvedelo, da je za selitev na podeželje kriva Katina mama Carole.

Mnogi se sprašujejo, ali bi Carole hčeri le rada pomagala ali v ozadju tiči kakšna druga taktika. Dejstvo je, da bi se Carole lahko preselila h Kate v Kensingtonsko palačo, a je svojo hčer raje zvabila k sebi na vas. Carole, prava poslovna ženska, se namreč zaveda, da bo njen posel še bolj zacvetel, če bo povečala svoj ugled in vpliv med člani kraljeve družine, je za RTL povedal strokovnjak za kronane glave Michael Begasse. "Ko so se preselili k njej, si je verjetno mislila: 'Bingo! Bodoči kralj je pod mojo streho.',“ še dodaja Begasse.

58-letnica je zelo talentirana podjetnica. Iz nič je ustvarila podjetje, ki je sedaj vredno najmanj 30 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.