Magazin > VIP
20 ogledov

Vse so ga zapustile pri 33 letih

Tom Cruise
1/3
EPA
Čeprav je Tom Cruise najverjetneje mislil, da mu bo tretji zakon uspel, pa mu številka tri očitno ne prinaša sreče. Kar vse tri njegove žene so ga namreč zapustile, ko so bile stare 33 let.

Ne samo Katie, tudi prejšnji dve ženi sta zakon s Tomom končali, ko sta bili stari 33 let. Kot kaže, mu številka tri ni naklonjena, kot mu ni bil naklonjen tretji zakon.

S prvo ženo Mimi Rogers se je poročil leta 1987, njun zakon pa je razpadel tri leta kasneje. Razlog za ločitev naj bi bil Tomov nagli uspeh v filmskem svetu, česar Mimi ni mogla več prenašati, veliko težav pa naj bi imela tudi v spalnici. Znano je tudi, da je bila prav Mimi tista, ki je Toma vpeljala v scientologijo, zanimivo pa je, da je igralka vero kasneje opustila, Tom pa je postal eden najbolj prepoznavnih scientologov.

Z Nicole Kidman sta se poročila leta 1990, njun zakon je trajal deset let, ločila pa sta se leto kasneje. Skupaj sta posvojila dva otroka, sina Connorja in hči Isabello. Nicole je bila ob ločitvi noseča, a je splavila tri mesece kasneje.

Katie je Tomova žena postala novembra 2006, ko je bila stara 27 let. Njuna ločitev je za vse veliko presenečenje, vključno s Cruisom, ki trdi, da tega sploh ni pričakoval ter da je šokiran. Za razpad zakona naj bi bila kriva scientologija, ki je Katie ni odobravala in ni želela, da bi njuna hči Suri odraščala po načelih te vere. Govori pa se tudi, da je Katie za ločitev zaprosila, ker naj bi jo Tom ves čas nadziral.

"33 leto je močno leto"

Za mnenje o za Toma očitno prekleti številki 3 oziroma 33 smo vprašali numerologinjo LiLi SoRuM. "Thomas Cruise Mapother IV ima Število duše 9, ki označuje dušo zdravilca. Ne čudi me, da je na svoji poti prišel do prepričanja, da lahko spremeni svet in ga ozdravi. Zaradi Števila življenjske poti 1 je možno, da Ego prevlada nad srčnimi zadevami. Njegov pristop je bil nemalokdaj skorajda ''predavateljski'', ker ''scientologija ima prav in on že ve''. Število 9 ima eno slabost, in sicer, da rado posplošuje. Tudi ženske doživlja bolj na splošno in možno je, da težko prekine s svojo preteklost. Ko pa jo, jo resnično izbriše. Zato ni nenavadno, da določene napake ponavlja.“

 

"Gospe, ki so ga zapustile, so to storile pri 33 letu. To je močno leto, pod vplivom Mojstrskega števila 33/4, ki označuje obdobje uravnovešanja Življenja. Močan čas, povezan z družino, domom in srcem. Število 6 je število poroke in tudi število ločitve, kadar odnos ne temelji na iskrenosti, Ljubezni in spoštovanju. Očitno ima naš Tom pred seboj še veliko izzivov na tem področju.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.