Magazin > VIP
57 ogledov

Vse za boljši seks

Ugibanja o nosečnosti so iz predsedniške palače že večkrat ovrgli. (Foto: Flynet Žurnal24 main
Na britanski strani Rokavskega preliva se spet zanimajo za francoski prvi par. Tokrat zaradi novic o tem, kako si predsednik Sarkozy prizadeva okrepiti svoj presredek, da bi bil boljši ljubimec.

Odkar je nekdanja italijanska manekenka Carla Bruni francoska prva dama, se je britansko zanimanje za Francijo dramatično povečalo. Trenutna vroča francoska tema v neresnem, pa tudi delu resnega tiska je “Sarkozyjevo napenjanje in globoko dihanje”, za katerega se je odločil, “da bi povečal svojo moč tam dol”, je napisal eden izmed današnjih dnevnikov.

Krepitev presredka s specialistko

Kaj točno se dogaja? Britanski tisk obvešča Britance, da se je Sarkozy odločil za drastično potezo, da bi izboljšal ljubezensko življenje s prvo damo. Večkrat na teden najame mlado, lepo in seksi telovadno inštruktorico Julie Imperiali, s katero ga je seznanila žena. Vsaka seansa z njo stane približno 150 evrov. Julie je specialistka za vaje, ki izboljšajo seksualno življenje. Posebej priporoča vaje za krepitev mišic presredka.

Tam, kamor sonce redko posije
Kje je presredek? Na kraju, na katerega “sonce malo kdaj posije”, piše britanski dnevnik:  med nogama, točneje med anusom in  spolovilom. Pri moških torej od anusa pa vse do tam, kjer se nehajo moda, pri ženskah pa od anusa do vagine. Pri ženskah je presredek posebej ogrožen med porodom, ko se lahko pretrga ali natrga (če ga kirurško ne popravijo, lahko postane nožnica zelo udobna in se razširi).

Nicolas se trudi biti boljši za svojo lepo Carlo, tudi kar se tiče spolnega življenja. © Flynet/JLP

 
Za boljše odnose, proti prezgodnjemu izlivu
Spolni odnosi so boljši, če je moški presredek v dobrem stanju ,” zatrjuje seksi Julie, ki naj bi posebno pozornost posvečala prav predsednikovemu presredku.  Sama od sebe pravi, da je prezgodnji izliv pogosto posledica presredka, ki je v slabem stanju. Pa ja ni … Julie tudi pravi, da so anglosaksonci po malem sramežljivi in se pretvarjajo, da ne vedo, o čem govori. Kako velik je predsednik, ki ima menda vzdevek Hitri (zaradi visoke ravni energije, zaradi katere se mu vedno mudi), ve Carla Bruni, ki so jo nekoč v Britaniji razglašali za maneaterko, požiralko moških (moških ni ravno jedla – tako so ji rekli, ker jih ni imela malo). Zanj je to že tretji zakon, zanjo prvi.

Carla rada dobro živi

Sedanja francoska prva dama, ki je imela razmerji med drugim z Mickom Jaggerjem in Ericom Claptonom , je, malo preden je spoznala Sarkozyja, tudi dejala, da jo monogamija dolgočasi. Julie, s katero sta se spoznali v fitness centru leta 2004, dodaja: "Carla rada dobro živi". “ Rada ima pivo. Kadi. Rada ima dobro hrano. Postavo ima izjemno. Te nisem hotela spreminjati. Tudi njene prehrane mi ni bilo treba kdo ve kako spreminjati. Imela pa je težave s hrbtom, ki sva jih odpravili ,” pripoveduje Julie in dodaja, da Sarkozy, odkar se ona ukvarja z njim, nosi hlače, ki so dve številki manjše, kar pomeni, da je shujšal za 4,4 kilograma. Julie tudi zatrjuje, da se s predsednikom pogovarjata o o vsem in ničemer, “včasih pa tudi o intimnih zadevah”, v podrobnosti pa se noče spustiti.

Tektonska metoda
Svoj telovadni režim, ki vključuje jogo in pilates, imenuje “tektonska metoda”. Da ne bi izgubljali denarja z gospodično Imperiali: s pomočjo krepkih mišic presredka ima moški večji nadzor nad penisom. Lahko ga tudi, na primer za zabavo partnerice premikamo sem ter tja. Ženske lahko z mišicami presredka med občevanjem (ali mirovanjem) stiskajo vagino, kar zelo polepša penisovo počutje. Utrjujemo ga tako, da mišice presredka krčimo in sproščamo (kot bi nas tiščalo lulat’ in kot bi poskušali preprečiti lulanje), krčimo in sproščamo, krčimo in sproščamo, tako ja, točno tako …
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.