Magazin > VIP
46 ogledov

"Vse ženske hočejo samo denar"

Raperja je bivša partnerica tožila za 33 milijonov evrov. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ameriški raper Curtis James Jackson tretji – 50 cent je priznal, da se ne misli več vezati z ženskami, saj jih zanima samo njegov denar.

50 centovo bogastvo ocenjujejo na 300 milijonov evrov. A ves denar mu ne pomaga najti pravi ljubezni, saj sam pravi, da je samski le zato, ker ženske vidijo le njegovo denarnico.

„Že dolgo časa nisem bil vezan, ker težko zaupam ženskam,“ pravi glasbenik, ki priznava, da moške privlačijo lepe ženske. A lepotice privlačijo moški, ki jim lahko zagotovijo finančno varnost. „Logično, da se jim zdita denar in slava privlačni,“ dodaja raper.

 

Nikoli ne veš, kaj želijo, Veliko poročenih ne pozna pravega motiva njihovih partnerjev. Jaz si ne bom dovolil, da me oskubijo.
50 cent

Bivša je hotela doživljenjsko preživnino
34-letnik je imel nazadnje precej nesrečno razmerje. Njegova bivša partnerka Shaniqua Tompkins, s katero imata sina Marquisa ga je tožila za 33 milijonov evrov, ker ji je obljubil, da jo bo finančno podpiral do konca življenja. Čeprav so primer pozneje opustili, je 50 cent povsem izgubil vero v ženske.

Raper je ob tem dejal, da ni nezaupljiv le do žensk. Po strelskem incidentu, ko so ga devetkrat ustrelili, namreč še vedno nosi neprebojni jopič. „Veliko ljudi bi radi videli, da bi umrl. Bil sem že v življenjsko nevarnih okoliščinah in v nekem trenutku sem dojel, da nimam nadzora nad usodo. Tako, da če se bo zgodilo, se bo pač zgodilo. Strah pa me vsekakor ni,“ je odločen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.