Magazin > VIP
395 ogledov

"Vse življenje ji bom stal ob strani"

Trkaj, Doroteja Premužič Žurnal24 main
Raper Trkaj nam je v kratkem pogovoru razkril, zakaj sta z lepotico Dorotejo Premužič prekinila tri leta trajajočo zvezo in čemu se bo še naprej posvečal v prihodnosti.

Kaj je bil razlog za razpad vajine zveze?
Oba sva bila bolj predana delu kot zvezi, in če je človek tako posvečen delu, pozabi na nekatere stvari in kemija se preprosto izgubi.

Ostajata prijatelja?
Povezana sva in jaz ji bom stal ob strani vse življenje, tako da ni nobene slabe energije.

Je bilo težko iz rok spustiti lepo in uspešno žensko, kot je Doroteja?
Moja prva ljubezen je hip hop in zaradi tega nisem nikoli sam. Doroteji želim, da bi našla moškega, ki bi bil zanjo super, tako kot sem bil jaz do zdaj. Da bi ji še bolj stal ob strani, kot sem ji jaz, in da si bosta znala vzeti čas drug za drugega. Želim ji, da bo srečna.

S katerimi projekti ste trenutno zaposleni?
Odprli smo Hip hop center, o katerem bo še veliko slišati. Snemamo nove albume, videospote in delamo glasbo za številne izvajalce. Zame je 24 ur premalo, tako da je dela vedno preveč.

Nam lahko zaupate kaj več o novem projektu Hip hop centru?
Hip hop center je prostor za mlade talente: plesne, umetniške, raperske, DJ-ske … Mlade  povabimo k nam in jih začnemo že od mladega vzgajati, da nas bodo čez nekaj let, ko se bomo mi nehali ukvarjati s tem, nasledili in nadaljevali tradicijo hip hopa. Več o projektu pa bo znano do konca letošnjega leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.