Magazin > VIP
29 ogledov

Vsega je kriva Paris Hilton

V Los Angelesu zavetišča mesečno sprejmejo več kot tristo čivav. "Temu pravimo s Žurnal24 main
Katherine Heigl, znana predvsem po vlogi Izzie v televizijski uspešnici Talenti v belem (Grey's Anatomy), je ustanovila organizacijo, ki pomaga zapuščenim čivavam najti nov dom.

Fundacija The Jason Heigl, poimenovana po igralkinem bratu, ki je umrl že pred leti, bo skrbela za zapuščene čivave v Los Angelesu. Mali psički so bili očitno le modna muha, ki so jo pomagale promovirati zvezdnice, na primer Paris Hilton. A lastniki čivav so se jih, tako kot vsake modne muhe, očitno izredni hitro naveličali. Zato je na območju mesta Los Angeles ogromno zapuščenih čivav, ki potrebujejo nov dom.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Katherine Heigl se je zato odločila, da bo ustanovila dobrodelno fundacijo in živalim pomagala. Rešitev za male psičke naj bi se skrivala v ostalih zveznih državah ZDA. Tam namreč čivave niso doživele takšne popularnosti kot v Los Angelesu, zato je povpraševanje po njih v zavetiščih še vedno večje kot "ponudba". Male čivave iz Los Angelesa bo tako fundacija pošiljala novim lastnikom po vsej državi.

Fundacija, ki jo je ustanovila igralka, je novim lastnikom že poslala 70 čivav, še 35 pa jih ima nov dom že zagotovljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.