Magazin > VIP
33 ogledov

"Vsekakor se ne skrivam"

teden mode fashion week Hannah Mancini Arhiv Fashion Week
Hannah Mancini zanika namigovanja, da se je po neuspehu na Evroviziji potuhnila.

Kako komentirate govorice, da naj bi se zaradi neuspeha na Evroviziji umaknili iz sojev žarometov?
Nič takega ni. Vmes je bilo poletje, ki sem ga preživela z družino, poleg tega da smo se preselili v novo stanovanje, kar je vedno velik projekt. Veliko delam predvsem v studiu, kjer snemam in pišem skladbe, zato nisem toliko na udaru, vendar sem super in se vsekakor ne skrivam (smeh).

Veliko se je pisalo tudi o tem, kako so vas priljubljeni Xequtifzi zamenjali z Majo Keuc. Kakšna je vaša plat zgodbe?
Skupino sem zapustila pred šestimi meseci, saj sem se bolj resno začela posvečati pisanju skladb. V sodelovanju z različnimi producenti in D.J.-ji house glasbe sem na mednarodnem trgu letos izdala že štiri skladbe. To je nekaj, kar mi je vzelo veliko časa, Xequtifz pa so bili od nekdaj bolj za zabavo, saj se vsi ukvarjamo tudi z drugimi projekti. Pred Evrovizijo sem bila tako zaposlena, da nisem imela časa niti za družino, zato smo se strinjali, da je čas za moj odhod. Po tem, ko so k sodelovanju povabili Majo, ki se je povabilu odzvala, pa je v medije prišla neka čudna zgodba.

Menite, da je Maja dobra izbira?
Sicer je še nisem slišala, vendar sem prepričana, da je super, saj je odlična pevka. Zadnjih pet let smo bend pripeljali na resnično visoko raven in mislim, da je vstopila ravno v pravem času, da bo lahko bendu vtisnila svoj pečat.

Pred kratkim ste bili nominirani za osebo z najboljšim stilom, vas mika, da bi se preizkusili tudi v modnih vodah?
Nominacija za najboljši stil revije Elle sem zelo vesela, ne glede na to, če nisem zmagala. Vesela sem, da so me opazili, saj tesno sodelujem s številnimi slovenskimi oblikovalci. Seveda bi si v prihodnosti želela biti še bolj vpletena v modo, zakaj pa ne?!

Kakšni so vaši vtisi z zadnjega ljubljanskega tedna mode?
Ta teden mode ni opravičil mojih pričakovanj. Bilo je le nekaj revij in kosov, ki so mi bili všeč.

Poleg glasbenice in stilske ikone ste tudi mama. Ima hči kaj vaših talentov?
Stara je sedem let in že dve leti obiskuje glasbeno šolo, ure klavirja, kjer so nad njo zelo navdušeni, a pravi, da si ne želi biti pevka, temveč vrhunska kuharica. Podprla jo bom v vsem, v čemer bo uživala. Je pa zelo umetniška duša, kar seveda podpiram.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.