Magazin > VIP
28 ogledov

"Vsekakor si želim še enega otroka"

zlatko dedić novi dres Saša Despot
Priljubljeni član slovenske nogometne reprezentance, Zlatko Dedić, nam je izdal podrobnosti iz svojega družinskega življenja.

"Naporno je, vendar imam punco, ki je točno vedela, kaj jo čaka, ko se je zapletla z menoj. To super prenaša in s skupnimi močmi sva vse podredila temu cilju – nogometni karieri. Vse gre tako, kot je treba," je o usklajevanju družinskega življenja in kariere profesionalnega nogometaša povedal Zlatko Dedić. Nogometaš je tudi očka dve leti in pol stare Sare, s svojo Meliso pa si želi družino še povečati: "Vsekakor si želim še enega otroka, vendar vse ob svojem času. Zaenkrat bomo še malo počakali, saj je že Sara zadosti."

Hči že navija zanj

Za nogomet pa se že zanima tudi mala Sara: "Kaže navdušenje, z mamico hodi tudi na tekme in navija zame, vendar upam, da ne bo šla po moji poti. Z vsem spoštovanjem do žensk, ki igrajo nogomet, vendar mislim, da je to pregrob šport za ženske. Upam, da se bo odločila za kaj drugega. Sicer pa, karkoli si bo izbrala, vedno bom na njeni strani, tudi meni so starši vedno stali ob strani. Vedno bo imela mojo podporo," je še dodal Zlatko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.